Care sunt ritualurile pentru sezonul Gemenilor?

Este recomandabil sa fii bine pregatit si sa te concentrezi pe tine insuti pentru a te asigura ca iei deciziile corecte in deplina cunostinta de cauza. Pentru a te ajuta sa fai acest lucru, iata care sunt diferitele ritualuri pentru sezonul Gemenilor.

Diferitele ritualuri pentru sezonul Gemenilor

Ritualurile pentru sezonul Gemenilor sunt esentiale pentru a incepe anul cu dreptul. Trebuie sa pui toate sansele de partea ta daca vrei sa iti indeplinesti planurile si obiectivele in lunile urmatoare.

Aprinde o lumanare

Poate parea un pic prostesc sau chiar simplist, dar aprinderea unei lumanari nu este un act banal. Dimpotriva, este un gest plin de semnificatii.

 

In primul rand, din punct de vedere simbolic, arata o dorinta reala de a avea grija de sine. Flacara unei lumanari este foarte linistitoare si linistitoare. Te face sa te simti „in siguranta” in timp ce esti acasa, citind o carte sau uitandu-te la televizor.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cat a durat razboiul troian

 

Si din punct de vedere emotional, parfumul lumanarii nu este lipsit de consecinte. O lumanare cu vanilie, menta sau iasomie nu va avea aceleasi proprietati sau beneficii.

Incepe o carte noua

Inceperea unei noi carti face parte din ritualurile pentru sezonul Gemenilor. Intr-adevar, acesta este un semn care are adesea 2 fatete. Este mai degraba dinamic si plin de energie; dar are nevoie si de „timp de liniste”, adica de momente in care se gaseste pentru a face bilant si a petrece timp singur.

 

Desi cititul poate sa nu fie distractiv la inceput, Gemenii dezvolta rapid un gust pentru el. Nu este neaparat vorba de a se cufunda intr-un roman de 1000 de pagini cu o intriga complexa. Poti alege o carte scurta, simpla, cu o tema care iti este placuta. Scopul este sa reusesti sa evadezi in timpul lecturii. Ar trebui sa il vezi ca pe un moment privilegiat care iti permite sa fii in propria ta bula. Mai presus de toate, ar trebui sa te bucuri, nu ar trebui sa fie o corvoada.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce inseamna cand visezi pantofi de balet?

Ritualuri pentru sezonul Gemenilor – masaj

De regula, tuturor le place sa primeasca un masaj. Nu sunt multi cei care se impotrivesc ideii atunci cand vine vorba de acest gen de lucru!

Dar vorbim aici despre un stil de masaj usor diferit. Desi il vei gasi relaxant si placut, scopul este sa iti deschizi chakrele. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa mergi la un institut unde se fac masaje inspirate din traditiile chinezesti stravechi. Adica, ei lucreaza pe meridianele majore si pe circulatia energiei in corp. Folosind metoda presopuncturii, sunt stimulate diferite zone cheie, ceea ce va deschide chakrele, precum si constientizarea lui.

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/rituels-saison-gemeaux/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More