Care sunt ritualurile pentru sezonul Balantei?

Fiecare semn astrologic simte nevoia de a-si reincarca bateriile si trebuie sa faca acest lucru in felul sau. Iata care sunt ritualurile pentru sezonul Balantei.

Care sunt diferitele ritualuri pentru sezonul Balantei?

Ritualurile pentru sezonul Balantei sunt esentiale pentru un nou inceput. Balanta este un semn spiritual si foarte prietenos, dar este si capricios. Intr-o zi este alba, in urmatoarea neagra si in urmatoarea gri. Se razgandeste la fel de bine ca si starea de spirit: prietenilor sai le este uneori greu sa tina pasul cu el si nu stiu incotro s-o ia, si pe buna dreptate!

Testeaza Pilates

Balantele au nevoie de sprijin pentru a ramane pe drumul cel bun si a gandi clar. Iar sportul poate fi o modalitate buna de a realiza acest lucru! Pilates in special, un amestec de yoga, stretching si tai chi, este o modalitate excelenta de a canaliza natura capricioasa a acestui semn.

Esti sceptic? Este normal, Balanta crede doar ceea ce vede! Asa ca de ce sa nu incerci cateva sedinte? Odata ce te vei obisnui, nu vei mai pune niciodata la indoiala beneficiile pilates-ului.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt semnele astrologice care debordeaza de energie, nu pot sta locului o clipa?

Incepe incet, cu o sedinta pe saptamana, apoi incearca sa o integrezi in programul tau astfel incat sa poti merge de indata ce ai timp. Pe langa faptul ca vei practica un sport care ti se potriveste si iti ajuta mintea sa zburde, vei cunoaste oameni noi si asta nu are cum sa iti faca rau.

Bai de picioare

Un alt ritual pentru sezonul Balantei este acela de a-ti imbaia picioarele in sare grunjoasa. De fapt, baile de picioare reprezinta unul dintre cele mai eficiente remedii antice pentru relaxare si destindere.

Incearca sa faci una de cel putin doua ori pe saptamana. Ideal ar fi intr-o duminica seara, astfel incat sa poti incepe saptamana in cea mai buna stare de spirit posibila. Apoi joi, la mijlocul saptamanii, pentru a-ti da un impuls.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt ritualurile pentru sezonul Leului?

Si din punct de vedere simbolic, baile de picioare nu sunt lipsite de importanta. Apa in care iti inmoi picioarele si pe care o golesti apoi in chiuveta te va curata simbolic de toate impuritatile, stresul si grijile. Te vei simti eliberata si mai usoara ca niciodata.

Culca-te mai devreme

Somnul este extrem de important in rutina de bunastare a Balantei. Sub ora 7 dimineata, poti fi sigura ca vei fi prost dispusa, ca vei face greseli, ca vei fi lipsita de energie si de vointa… Chiar daca esti mai degraba o pasare de noapte, incearca sa te culci mai devreme, in jurul orei 22.00, cel putin o data pe saptamana.

Sursa: https://www.wemystic.fr/rituels-saison-balance/

 

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More