Care sunt obstacolele in calea circulatiei energiei chakrelor?

Chakrele sunt puncte de referinta importante pentru corpul uman. Exista diferite tipuri de chakre, cum ar fi chakra radacina sau chakra sacra. Toate sunt importante in felul lor si se refera la diferite aspecte ale vietii noastre: mental, fizic si emotional. Dar cel mai important lucru este sa reusesti sa le conectezi astfel incat energia ta vitala sa se poata misca usor si in armonie. Dar, de cele mai multe ori, acesta ramane un punct de blocaj. Afla in acest articol care sunt obstacolele in calea fluxului de energie din chakre.

Care sunt obstacolele in calea circulatiei energiei chakrelor

Nu ma iubesc

Cand nu te simti bine in pielea ta. cand nu arati asa cum iti doresti, cand crezi ca esti prea gras, prea slab sau nu esti suficient de atletic, acest lucru blocheaza fluxul energiei tale vitale.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Istoria sistemelor chakrelor

Lipsa de incredere in sine este o adevarata plaga, o rana de care trebuie sa scapam prin munca intensa asupra noastra.

Nu ma simt bine

Depresie, oboseala constanta, lipsa poftei de mancare, energie scazuta, dorinta de a nu mai avea nimic… toate aceste simptome indica o problema care trebuie rezolvata, dar si, mai ales, o conexiune proasta intre chakre.

Poti fi implinit din punct de vedere profesional, de exemplu, dar daca energia chakrei tale este blocata de starea ta de rau constanta, nimic nu va putea functiona corect.

Nu ma pretuiesc

Ai impresia ca esti inutil, incapabil sau nefolositor? Aceasta inseamna ca te pui constant la pamant pentru ca nu ai suficienta stima de sine. Acesta este un alt obstacol in calea fluxului de energie chakra.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este rolul chakrelor in viata noastra?

Trebuie sa controlez totul

Esti obsedat de control si nu poti accepta gandul ca totul sa nu fie facut conform dorintelor tale. Acest lucru iti sufoca si iti blocheaza chakrele.

Acum, ca ati reusit sa faceti un bilant al situatiei datorita acestui articol, vi se pare ca si voi puneti uneori obstacole in calea fluxului de energie din chakre?

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More