Care sunt noutatile Netflix din luna aprilie pe care le asteptam cu nerabdare

Ca in fiecare luna, Netflix a anuntat filmele, serialele si documentarele care urmeaza sa fie lansate pe platforma de streaming. Iata ce planuim sa vizionam in aprilie!

Daca nu l-ati vazut inca, va sfatuim sa urmariti My King, o drama cu Vincent Cassel despre o relatie toxica. Sunteti in cautare de senzatii tari? Scufundati-va in Last Night in Soho, un film de groaza cu actrita din The Lady’s Game, Anya Taylor-Joy. O seara in familie? Personajele hilare din All in the Show se intorc intr-o a doua parte! Si asta nu e tot… Iata selectia noastra!

My King, 1 aprilie

Tony este internat intr-un centru de reabilitare dupa o cadere grava la schi. Dependenta de personalul medical si de analgezice, isi face timp sa reflecteze la istoria sa tumultoasa cu Georgio. De ce s-au indragostit? Cine este barbatul pe care l-a iubit cu adevarat? Cum a putut sa se supuna acestei pasiuni sufocante si destructive? Pentru Tony, este o reconstructie dificila care incepe acum, o munca care ii va permite poate sa se elibereze definitiv…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii aprilie pe Netflix?

Pana acum totul este bine, 7 aprilie

Viata unei jurnaliste este aruncata in haos atunci cand isi ajuta fratele sa scape de politie, punandu-si familia in vizorul unui lord al drogurilor.

Workin’ Moms, sezonul 7, 26 aprilie

De la apelarea la bunici pana la abordarea depresiei postnatale, aceste mamici si prietene redescopera viata dupa nasterea copiilor lor.

Aleea cu Licurici, sezonul 2 partea 2, 27 aprilie

De-a lungul a treizeci de ani, suisurile si coborasurile lui Kate si Tully, care sunt cele mai bune prietene inca din adolescenta, sprijinindu-se una pe cealalta in momentele bune si rele. Intr-o zi, o tradare de neconceput este comisa si frumoasa lor prietenie este spulberata. Vor putea oare sa se impace?

Last Night in Soho, 27 aprilie

LAST NIGHT IN SOHO spune povestea unei tinere pasionate de moda si design care reuseste in mod misterios sa se intoarca in anii ’60, unde isi intalneste idolul, o tanara si stralucitoare stea in ascensiune. Dar Londra anilor ’60 nu este ceea ce pare, iar timpul pare sa se dezintegreze cu repercusiuni intunecate.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai memorabile morti din saga James Bond realizata de Daniel Craig?

Sursa: https://www.flair.be/fr/chillax/series-films/nouveautes-netflix-avril-2023/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More