Care sunt noutatile lunii Mai pe Netflix?

O multime de lucruri interesante ii asteapta pe abonatii Netflix in luna Mai. Stranger Things revine cu un sezon nou, la fel ca si Love, Death & Robots.

Stranger Things 4 – Volumul 1

Ii astepti cu siguranta cu nerabdare. In curand vor sosi, nu mai ai mult de asteptat. Eleven, Mike, Dustin, Lucas si Max abia au reusit sa isi revina in urma bataliei de la Starcourt ca problemele reapar. Vacanta de primavara va fi una perturbata la Hawkins odata cu trezirea tenebrelor care inghit orasul. Amintirile neplacute revin la suprafata incepand cu data de 27 mai.

Love, Death & Robots, volumul 4

Magnificul serial animat apartinand lui Tim Miller si David Fincher se reintoarce pe data de 20 mai pentru a treia antologie, combinand un univers tulbure, violente si mici placeri nevinovate.

The Pentaverate

Mike Myers se afla in spatele acestui serial complet nebun si absurd care urmeaza sa fie difuzat incepand cu data de 5 mai. Povestea unei societati secrete care influenteaza istoria de mai multe secole. Aceasta trebuie sa faca fata unei amenintari grave venite din interior si sa apeleze la ajutorul unui jurnalist canadian pentru a iesi cu bine din aceasta situatie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune filme Netflix de vizionat in mod obligatoriu

The Lincoln Lawyer

Prolificul autor de romane negre Michael Connelly avea deja dreptul la o adaptare la cinema a cartii sale. Aici vorbim despre un serial alcatuit din 10 episoade care apare pe data de 13 mai. Manuel-Garcia Rulfo si Neve Campbell vor interpreta rolurile lui Mickey Haller, avocat idealist si a fostei sale sotii.

5 mai :

The Pentaverate
Clark

6 mai :

Bienvenidos a Edén
The Sound of Magic

10 mai :

Workin’ moms (saison 6)

11 mai :

Brotherhood (saison 2)42 Days of Darkness
Savage Beauty

2 mai :

Maverix

7 mai :
The Future Diary (saison 2- 4 episoade, apoi 2 – 3 episoade pe saptamana)

18 mai :

Who Killed Sara? (saison 3)
Sursa: https://www.frandroid.com/services/svod/1304597_nouveautes-netflix-en-mai-2022-stranger-things-loin-du-periph-love-death

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More