Care sunt noutatile lunii iunie in materie de filme si seriale?

In fiecare luna, Netflix isi completeaza catalogul cu filme, seriale si documentare noi. Iata ce ne rezerva platforma in iunie 2023.

Seriale, filme si documentare noi de pe Netflix pentru luna iunie 2023

Pentru luna iunie, Netflix are pregatite cateva productii deosebit de interesante. In categoria documentare, sau seriale documentare, puteti afla mai multe despre ceea ce se intampla in culisele celei mai faimoase curse de ciclism cu Tour de France, au cœur du peloton, care va fi lansat pe 8 iunie. Alte documentare includ o privire asupra istoriei cu The Days, serialul despre tragedia de la Fukushima, disponibil pe 1 iunie.
In ceea ce priveste serialele de interes general, sezonul final, partea a doua, din Manifest va sosi pe 2 iunie, la fel ca si continuarea filmului The Witcher, pe 29 iunie. Marea lansare cinematografica Netflix a lunii va fi Tyler Rake 2. Carismaticul Chris Hemsworth se va intoarce in actiune pe 16 iunie.

Seriale si filme adaugate in catalogul Netflix

Ca in fiecare luna, Netflix adauga si filme cunoscute si apreciate pentru a-si extinde si mai mult gama de streaming. Dupa o luna mai destul de convingatoare, pregatiti-va sa fiti putin dezamagiti cand vine vorba de clasicii lunii iunie… Printre cele care merita totusi sa va bucurati se numara The Godfather Epilogue: The Death of Michael Corleone (Epilogul Nasului: Moartea lui Michael Corleone), care urmeaza sa fie lansat la 1 iunie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune seriale din toate timpurile

The Days – 1 iunie

„Invinuiti de unii, admirati de altii, cei implicati in dezastrul nuclear fara precedent de la Fukushima Daiichi se confrunta cu o amenintare nevazuta si mortala”, dupa cum se arata in sinopsisul Netflix. Dupa succesul inregistrat de Cernobil la HBO, Netflix abordeaza un alt accident nuclear la fel de devastator. Care au fost consecintele? Si cum ar fi putut fi evitate?

Manifest – 2 iunie

Asteptarea este aproape gata! Alerta de spoiler: In ultimul episod (din sezonul 4), sotul Michaelei, Zeke, moare. Pe 2 iunie, vom afla ce se intampla cu personajele care lupta impotriva sfarsitului lumii. Si va fi sfarsitul serialului… De fapt, vor fi ultimele 10 episoade din Manifest. Nu se intrevede niciun sezon 5.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Crare sunt cele mai bune filme inspirate dintr-o poveste adevarata

Tyler Rake 2 – 16 iunie

Dupa ce a lansat un trailer la inceputul lunii aprilie, Netflix se pregateste sa lanseze cel de-al doilea opus Tyler Rake. Chris Hemsworth isi reia rolul principal in rolul mercenarului australian. De data aceasta, el va avea o noua misiune periculoasa: sa salveze din inchisoare familia chinuita a unui gangster georgian nemilos.

Alte doua lansari deosebit de asteptate vor sosi in luna iunie. Acestea sunt sezonul 6 din Black Mirror si partea a doua a documentarului Break Point despre cei mai talentati jucatori de tenis din lume.

Sursa: https://www.gqmagazine.fr/article/netflix-meilleures-series-et-les-meilleurs-films-a-retrouver-en-juin-2023

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More