Care sunt noutatile lunii aprilie pe Netflix?

In fiecare luna, abonatii Netflix au ocazia de a descoperi filme si seriale noi. Pentru luna aprilie, odata cu revenirea zilelor insorite, platforma propune o multime de noutati atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Seriale originale Netflix in luna aprilie

The Serpent, 2 aprilie

In anul 1970, nemilosul ucigas Charles Sobhraj urmareste turistii occidentali care viziteaza Asia de Sud. Serialul este inspirat din fapte reale terifiante.

Snabba Cash, 7 aprilie

Viata unei femei de afaceri extrem de ambitioase, a unui barbat irezistibil si al unui adolescent rebel se incruciseaza pe fondul unei cautari disperate si sinistre, aceea de bani.

The Circle (Sezonul 2) – 14/04

Why are you like this ? – 16/04

Luis Miguel –(Sezonul 2)– 18/04

Zéro – 21/04

Shadow and Bone, 23 aprilie

Forte obscure conspira impotriva tinerei cartografae orfane Alina Starkov al carei puteri extraordinare ar putea schimba destinul universului sau in razboi.

Asemanatoare

Care sunt cele mai lungi filme din istoria cinematografiei?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii iunie in materie de filme si seriale?

Filme Netflix in luna aprilie

Madame Claude, 2 aprilie

In Parisul anului 1960, influenta lui Madame Claude merge dincolo de imperiul sexului pe care il detine. Insa, sosirea unei tinere recrute ameninta sa dea totul peste cap.

Concrete Cowboy, 2 aprilie

Un adolescent rebel paraseste Detroit pentru a petrece vara in compania tatalui sau in Philadelphia si isi descopera pe timp de vara o serie de afinitati cu o comunitate unita de cowboy urbani de culoare neagra.

Just say yes – 02/04

Night in paradise – 09/04

In timp ce se ascunde pe insula Jeju dupa o tragedie violenta, care i-a schimbat cursul existentei, un hot se imprieteneste cu o femeie care s-a lasat prada propriilor sai demoni…

Thunder Force

Dupa interventia unei formule care le confera oamenilor obisnuiti super-puteri, doua prietene din copilarie devine super-eroine improbabile si isi unesc puterile pentru a erdica crima din orasul lor.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai lungi filme din lume?

New Gods: Nezha Reborn – 12/04
The Soul – 14/04

 

Sursa: https://www.begeek.fr/netflix-les-nouveautes-films-et-series-du-mois-davril-3-354829

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More