Care sunt mai nebune recorduri sportive

In materie de recorduri, sportul reprezinta o sursa inepuizabila de imaginatie. Dovada vie: aceste performante complet nebune.

Care sunt mai nebune recorduri sportive

Atunci cand vorbim de un record in sport ne gandim imediat la cel mai mare numar de goluri inscrise de un fotbalist, la numere impresionante de atletism sau de inot. Insa exista si alte performante, mult mai nebune, inscrise oficial in Cartea Recordurilor. Si, uneori nu este nevoie sa fii un atlet de exceptie pentru a ajunge in posteritate. Este de ajuns sa gasesti o provocare originala la care nimeni nu s-ar fi gandit inainte.

Cea mai rapida cursa cu o sticla de lapte pe cap (si facand hula hop in acelasi timp)

In 2007, americanul Ashrita Furman a doborat un record mai degraba amuzant: cea mai rapida cursa cu o sticla de lapte pe cap, facand in acelasi timp hula hop. O performanta realizata in 13 minute si 50 de secunde si care i-a permis sa intre in Cartea Recordurilor.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai populare sporturi din lume

Tir cu arcul…cu picioarele

Nancy Siefker, o artista de circ de origine americana, a profitat de supletea si de flexibilitatea sa pentru a stabili un record extrem de personal: a tras o sageata intr-o tinta de 13,97cm la o distanta de 6,09 metri, cu picioarele.

Cea mai batrana gimnasta

In 2013, nemtoaica Johanna Quass a devenit, la varsta de 86 de ani, cea mai batrana gimnasta din lume. Si a continuat o perioada buna de timp sa participe la competitii de amatori.

Cel mai rapid caine pe trotineta

Norman este un caine extrem de popular in Statele Unite ale Americii. In 2013 a reusit sa parcurga 30 de metri pe o trotineta in mai putin de 30 de secunde.

Cel mai mare numar de mere zdrobite cu bicepsul

Recordul il detine Lindsey Lindberg. A reusit sa zdrobeasca cu bicepsul numai putin de 8 mere intr-un singur minut.

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce jucatorii de tenis poarta alb la Wimbledon

Sursa: https://www.linternaute.com/sport/magazine/1296849-les-records-sportifs-les-plus-fous/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More