Care sunt mai bune filme cu super-eroi ce urmeaza sa fie lansate

In timp ce super-eroii Shang-Chi tocmai si-au facut intrarea in universul Marvel, numeroase sunt filmele cu super-eroi care urmeaza sa fie lansate in viitorul apropiat. De la Batman la Spider-Man, va spunem totul chiar acum!

Venom: Let There Be Carnage

La trei ani de la succesul primului film, Venom se reintoarce in forta. Eddie Brock, jurnalistul intepretat de Tom Hardy nu a scapat complet de simbiota de origine extraterestra care il transforma in Venom. Primele imagini aparute online promit un melaj frumos de actiune si de umor.

Filmul urmeaza sa fie lansat in 20 octombrie la cinema.

Spider-Man: No Way Home

Primul trailer al filmului a fost urmarit de milioane de persoane din lumea intreaga. Mai puternic decat Avengers: Endgame, a devenit, in mai putin de 24 de ore cel mai urmarit trailer. Peter Parker cere ajutorul Dr-lui Strange pentru ca toata lumea sa uite ca el este Spider-Man. Ceea ce va altera stabilitatea spatiu-timp si va deschide portile unui multivers.

Asemanatoare

Care sunt cele mai interesante noutati pe Netflix in luna…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai blestemate filme din istoria cinematografiei?

Apoi, in peisaj isi fac aparitia Dr.Octopus si Electro. Si, mai raman inca zeci de intrebari fara raspuns…va fi lansat la cinema pe data de 15 decembrie.

Morbius

Este una din victimele crizei sanitare. Initial, Morbius era asteptat in cinematografe pe data de 5 august 2020. Spin-off-ul pentru Spider-Man, cu Jared Leto in rolurile principale, se va bucura de un success imens, fara indoiala. Povestea se deruleaza dupa Far From Home, atunci cand indentitatea lui Peter Parker este dezvaluita si este acuzat de uciderea lui Mysterio.

Filmul va fi lansat in data de 19 ianuarie 2022 in cinema.

The Batman

The Batman il are pe Robert Pattinson in rolurile principale, actor care imbraca pentru prima data costumul de super-erou. Ii va infrunta, printre altele, pe Pinguin, interpretat de Colin Farrell. Filmul va fi lansat in cinematografe pe data de 2 martie 2022.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii iunie pe Netflix?

Tu pe care film cu super-eroi` il vei urmari?

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More