Care sunt lucrurile importante pe care trebuie sa le stii despre chakra radacina

In sanscrita, chakra radacina este cunoscuta sub numele de Muladhara care inseamna “radacina” si este simbolizata cu ajutorul unui lotus de culoare rosu, cu patru petale. Situata la baza coloanei vertebrale, joaca un rol esential in ansamblul chakrelor. Este importanta deoarece este prima chakra si isi primeste energia direct din Pamantul Mama. Insa care sunt caracteristicile sale?

Care sunt caracteristicile chakrei radacina?

Simbol: lotus cu patru petale
Culoare: rosu aprins
Pozitie: la nivelul perineului
Element: Pamant
Nevoie fundamentala: inradacinare, siguranta, protectie, supravietuirea speciei si a corpului
Corp energetic: corp fizic
Expresie: eu sunt
Varsta de constructie: 0-7 ani si 50-56 de ani
Organe fizice: tot ce este tare, la fel ca si coloana vertebrala, dintii, oasele si unghiile, anusul, rinichii, intestinul gros, sangele si structura celulara.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai eficiente tehnici pentru curatarea chakrelor?

Semnele unei chakre radacina deschise

Atunci cand chakra radacina este complet deschisa te simti ancorat, adica in stransa legatura cu Pamantul. Asemeni unui copac, ai picioarele pe Pamant cu radacini adanci ceea ce iti asigura o fundatie solida si o mare stabilitate. Viata ta este marcata de o incredere solida in propriile forte. Cu cat acest centru energetic este mai deschis, cu atat sentimentul de siguranta este mai puternic. Poti gestiona fara probleme nevoile tale fundamentale si viata ta este extrem de stabila: te simti bine in pielea ta si ai o sanatate de fier.

Care este cel mai potrivit ulei esential pentru chakra radacina?

Poti folosi un ulei puternic care permite inradacinarea si eliberarea de energiile blocate.
– Ulei de cedru
– Ulei de cuisoare

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum poti sti daca o chakra este blocata

Care este cea mai potrivita culoare pentru a vindeca chakra radacina?

Rosu viu si luminos. Este culoarea care incalzeste si animeaza spiritul, care confera vitalitate, forta si curaj. Poti purta haine in aceasta culoare care sa iti confere vibratiile acestei culori. Si de ce nu, sa iti umpli farfuria cu alimente rosii precum ardei, rosii, papaya si varza rosie?

Sursa: https://soinlahochi.fr/le-chakra-racine/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More