Care sunt ingerii pazitori ai Fecioarei?

Poate nu stii acest lucru, dar fiecare dintre noi avem un inger pazitor care ne vegheaza in permanenta. Acest inger ne este atribuit in functie de semnul nostru astrologic si de data si ora nasterii. Afla in acest articol cine sunt ingerii pazitori ai Fecioarei.

Ce este un inger pazitor?

Un inger pazitor este o fiinta angelica al carei rol principal este de a-si proteja puiul si de a-l veghea in diverse situatii. De fapt, ingerul tau pazitor nu iti va aparea niciodata in forma sa adevarata intr-o viziune, deoarece trebuie sa ramana absolut secret. Cu toate acestea, el iti urmareste evolutia si poate interveni prin semne pentru a-ti arata calea de urmat daca te ratacesti sau iti pierzi credinta.

Exista sase ingeri pazitori ai Fecioarei. Care sunt acestia?

Lecabel: ingerul tau pazitor daca te-ai nascut intre 23 si 28 august. Principala ta calitate? Esti foarte versatila. Te pricepi la orice, poti lucra in agricultura, in politica sau in meserii.

Asemanatoare

Care sunt caracteristicile persoanelor nascute in august?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile pentru care lucrurile se complica de la jumatatea lui septembrie

Vasariah: este ingerul tau pazitor daca te-ai nascut intre 29 august si 2 septembrie. Esti o persoana extrem de binevoitoare si credincioasa.

Yehuiah: este ingerul tau pazitor daca te-ai nascut intre 3 si 7 septembrie. Ai o sansa in viata: esti menit sa reusesti in domeniul profesional, indiferent de calea pe care o vei urma.

Lehaiah: acesta este ingerul tau pazitor daca te-ai nascut intre 8 si 12 septembrie. Pios, nu iti plac violenta si conflictele, asa ca eviti certurile, chiar daca asta inseamna sa te retragi si sa pari un las.

Chavaquiah: acesta este ingerul tau pazitor daca te-ai nascut intre 13 si 17 septembrie. Suferi mult din cauza greutatii vinovatiei tale. Cel mai mare vis al tau pe pamant ar fi sa fii iertat pentru greselile tale.

Menadel: acesta este ingerul tau pazitor daca te-ai nascut intre 18 si 22 septembrie. Iubesti siguranta, confortul si mediile linistitoare.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cu cine este compatibila zodiac Taur?

Sursa:  https://www.wemystic.fr/astrologie-anges-gardien-vierge/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More