Care sunt diferitele tipuri de suflete pereche?

Teoria sufletelor pereche evoca o compatibilitate perfecta si totala intre doua persoane. Conceptul isi are originile in mitologie: la origine, fiintele umane posedau patru brate, patru picioare si un singur cap cu doua fete. Zeus s-a temut de puterile lor si i-a taiat in doua, condamnandu-i la o viata intreaga in cautarea partii lipsa. Termenul „suflet pereche” este adesea folosit pentru a vorbi despre relatia ta, chiar daca gasirea sufletului pereche nu inseamna neaparat gasirea iubirii. Exista mai multe tipuri de suflet pereche, pe care le vom analiza mai in detaliu in cele ce urmeaza.

Cate tipuri de suflete pereche exista?

Exista 4 tipuri de suflete pereche.

Suflete pereche vindecatoare

Misiunea acestor suflete este de a vindeca, de a preda lectii de viata despre blocajele din trecut, de a actiona ca oglinzi. In acest caz, sufletul tau pereche te va ajuta sa avansezi in viata ta. Daca va gasiti sufletul pereche, veti dezvolta de obicei o prietenie puternica.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Astrologie: De ce horoscopul incepe cu Berbecul (in martie) si nu cu Varsatorul (in ianuarie)?

Suflete pereche din trecut

Aici, cele doua suflete pereche au fost iubiti intr-o viata anterioara si continua sa se regaseasca in fiecare dintre vietile lor. Relatia este imediat usoara si confortabila si va simtiti prieteni pentru totdeauna, indiferent cat de departe sunteti. Aceasta prietenie va dura pentru tot restul vietii voastre. Va simtiti acceptati asa cum sunteti.

Suflete pereche karmice

Acestea sunt legaturi foarte profunde si adesea dureroase. Este o conexiune asemanatoare cu cea a gemenilor. Ati trait evenimente foarte profunde cu aceasta persoana si adesea sunteti in procesul de a incerca sa schimbati karma pentru a rupe un ciclu negativ.

Suflete pereche gemene

Aceste suflete lucreaza pentru a depasi barierele emotionale si spirituale din viata lor. Pot vorbi ore intregi fara sa se sature. Sunt genul acela de persoane care gandesc la fel si se completeaza unul pe celalalt construind o multime de lucruri impreuna. Aceasta relatie transcede ego-ul. Cand intalnesti acest suflet pereche, ai un sentiment de integritate in relatie. Nu toata lumea il intalneste, insa cei care o fac, se vor bucura de aceasta relatie pentru tot restul vietii.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este compatibilitatea dintre femeia Scorpion si barbatul Pesti

Sursa: https://www.wemystic.fr/types-ame-soeur/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More