Care sunt cele trei zodii care se vor imbogati in 2024?

Banii sunt foarte importanti in viata noastra datorita sistemului in care traim, deoarece prin intermediul lor obtinem ceea ce ne trebuie pentru a trai in siguranta, confort si echilibru. Viata noastra materiala si relatia noastra cu banii trebuie sa fie in armonie pentru ca noi sa fim senini in toate domeniile. Vezi care sunt cele trei semne astrologice care vor aduce cei mai multi bani in 2024.

Semnele de Pamant, de Aer si de Foc, in general, sunt mai predispuse sa fie in ton cu energia care inconjoara banii si sa ii foloseasca cat mai bine fara prea multe conflicte. Pe de alta parte, semnele de Apa ar putea avea mai multe dificultati, deoarece sunt mai detasate.

In astrologie, cand vine vorba de bani, se tine cont de miscarea planetelor Marte, Venus, Jupiter, Pluto si Neptun si de Nodul Nord. De-a lungul anului 2024, aceste planete si Nodul Nord pot aduce beneficii si oportunitati pentru anumite semne.

Care sunt zodiile care se vor imbogati in 2024?

Vezi daca zodia ta se afla pe lista de mai jos si profita de oportunitatile care iti sunt disponibile! Daca nu este, nu-ti face griji, si tu poti realiza foarte multe. Vestea buna este ca toate semnele pot beneficia de conjunctia dintre Jupiter si Uranus in Taur si de conjunctia dintre Venus si Jupiter.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este cea mai inteleapta zodie din horoscop

Berbec

Berbecii au avut cateva oportunitati anul trecut, cu Jupiter tranzitandu-le semnul pana la jumatatea lunii mai, iar apoi cu Nodul Nord intrand in Berbec in iulie. De atunci, probabil ca te-ai simtit mai energic si gata sa urmezi noi drumuri. Aceste schimbari ti-ar putea aduce multe oportunitati noi, inclusiv in sfera financiara.

Oportunitatile financiare continua pe tot parcursul anului 2024. In ianuarie, Venus in Sagetator face trigon cu Nodul Nord si va poate aduce noroc. In aprilie, Eclipsa de Soare in Berbec poate deschide multe cai pentru noi cuceriri si intrari de bani cu Venus in Berbec, conjunctia Soarelui si a lui Venus cu Nodul Nord si pauze norocoase datorita contactelor bune. In iulie, vei beneficia si de tranzitul lui Venus in Leu in sextil cu Jupiter in Gemeni. Mai mult, Jupiter in Gemeni te poate ajuta si sa castigi mai multi bani.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile care vor vedea viata in roz dupa echinoctiul de primavara?

Taur

Norocul va fi de partea Taurului in acest an. Jupiter, care in 2023 a contribuit la cresterea veniturilor si cheltuielilor tale, iti va aduce multe alte oportunitati in aprilie si mai. Mai va fi chiar o luna foarte favorabila pentru tine. Intrarea lui Venus, guvernatoarea Taurului, in semnul tau natal la sfarsitul lunii aprilie, impreuna cu conjunctia dintre Jupiter si Uranus, va face lucrurile mai usoare.

Toate semnele pot beneficia de conjunctia lui Jupiter cu Uranus in Taur in aprilie, dar Taurii pot avea mai multe oportunitati daca stiu sa inoveze si sa faca lucrurile diferit. Schimbarile si rasturnarile de situatie va pot stimula veniturile, iar norocul poate dura pana in luna mai.

Banii ar putea creste in luna mai, dar nu se vor datora doar norocului, ci si muncii asidue si afacerilor bune. Venus face un sextil cu Saturn, ceea ce aduce mai multa structura si planificare. Mercur in Taur faciliteaza, de asemenea, negocierile, iar conjunctia Soarelui cu Jupiter aduce deschidere si crestere, dar Venus este, de asemenea, in conjunctie cu Uranus, ceea ce poate duce la instabilitate si pierderi pentru cei care nu-si asuma riscuri.

Tranzitul lui Jupiter in Taur se termina pe 25 mai, dar inainte de asta, Venus se afla in conjunctie cu Marele Benefic, iar aceasta intalnire este de foarte bun augur. Venus este, de asemenea, in sextil cu Neptun, ceea ce aduce si mai multa inspiratie si un sens mai larg al relatiei cu banii.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt semnele astrologice care vor avea parte de un an 2022 magnific

Gemeni

Gemenii vor beneficia de harurile lui Jupiter incepand cu 25 mai. Lunile mai si iunie vor fi luni favorabile. Venus va intra in Gemeni cu doua zile inaintea lui Jupiter, iar cei doi benefici va vor aduce oportunitati si noroc. Foloseste-ti inteligenta, versatilitatea si usurinta in comunicare pentru a castiga mai multi bani si pentru a face investitii. Tot in mai, Venus se alatura lui Pluto in Varsator, promitand transformari si noi castiguri.

In iunie, ai putea avea mai multe oportunitati de a castiga bani si de a schimba modul in care ii gestionezi, gratie tranzitului lui Jupiter in trigon cu Pluton. Soarele in conjunctie cu Venus poate contribui, de asemenea, la rezultate bune.

In ciuda avantajelor si castigurilor pe care Jupiter ti le poate aduce, va trebui sa faci si tu un efort si sa muncesti din greu pentru a mentine ceea ce ai obtinut, mai ales in iulie, august si decembrie. Jupiter in cuadratura cu Saturn poate contribui la crestere si la castiguri mai structurate, dar cu multe cerinte.

 

Sursa: https://www.wemystic.fr/signes-argent-annuel/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More