Care sunt cele mai tari melodii Pitbull

Pitbull este un rapper celebru care a reusit sa transceada timpurile si tendintele industriei hip-hop, un rapper in constanta evolutie. Ascensiunea sa spre glorie a fost fulguranta: ritmurile sale contagioase si versurile fluide sunt adorate de mii de fani din intreaga lume. Iata care sunt cele mai tari melodii cantate de Pitbull.

I Know You Want Me

Aceasta melodie reprezinta primul hit veritabil lansat de Pitbull. A ajuns pana pe locul doi in Billboard 100 in anul 2009. Este o adevarata bijuterie, fara indoiala. Ritmul este incredibil de antrenant si versurile sunt cool. Pitbull spune ca nu va inceta niciodata sa cante deoarece rapul este viata sa si face aluzie la mostenirea sa unica mentionand Calle Ocho (o strada celebra din Miami).

Hey Ma (featuring Camilla Cabello si J Balvin

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune melodii cantate de Dua Lipa

Aceasta melodie este rezultatul unei colaborari dintre Pibull si J Balvin, Camilla Cabello si TINI. Refrenul este usor de retinut si versurile in limba spaniola sunt excelente. Melodia este numai buna de ascultat la o petrecere.

International Love

O melodie in colaborare cu Chris Brown. Este un cantec care vorbeste despre iubirea oamenilor din intreaga lume, indiferent de limba vorbita si de tara din care provin. Pitbull canta in limba spaniola la un moment dat in acest cantec ceea ce il face si mai usor de ascultat. O melodie care iti va aduce zambetul pe buze fara indoiala.

Timber

Aceasta melodie a fost una din cele mai bune melodii ale anului 2014 si se bucura de prezenta unei alte vedete din lumea muzicii, Kesha. Vocea lui Kesha este antrenanta si videoclipul este extrem de amuzant. Aceasta melodie este tot ce ai nevoie pentru o petrecere reusita. Kesha si Pitbull fac dintr-o colaborare improbabila o veritabila reusita. Melodia vorbeste despre “o fata” si de modul in care l-a vrajit, astfel incat doar la ea se gandeste.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Jennifer Lopez

Sursa: https://johnhockenberry.com/fr/2021/09/25/les-10-meilleures-chansons-de-pitbull-de-tous-les-temps/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More