Care sunt cele mai tari melodii interpretate de Avicii

Avicii a fost un artist complet, o inspiratie pentru numeroase persoane din industria muzicii electronice. In cursul scurtei sale vieti, a avut un impact major asupra dansului si muzicii electronice, devenind pionier in ceea ce priveste incrucisarea mai multor genuri muzicale pentru a crea poductii magistrale.

Pe numele sau adevarat Tim Bergling, Avicii s-a nascut la Stockholm, in Suedia, la sfarsitul anului 1980. A decedat, din pacate, la o varsta frageda.

1. Wake Me Up

Wake Me Up este considerata o melodie revolutionara, un cantec fenomenal de-a dreptul. Melodia se regaseste pe albumul True, lansat in 2012. Unul din cele mai de succes single-uri din ultimii 20 de ani. A fost numarul 1 timp de mai multe saptamani in tari precum Suedia, Austria, Belgia, Germania sau Olanda.

2. Waiting For Love

Waiting For Love este un cantec dinamic, unul din cele mai frumoase cantece ale lui Avicii. Adoram introducerea dinamica la pian. Face parte din albumul Stories, lansat in 2015. Beneficiaza de vocea lui Simon Aldred.

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Rihanna?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune melodii cantate de Dua Lipa

3. Hey Brother

Hey Brother ne impresioneaza prin acordurile de chitara de la inceputul melodiei. Este extrem de placut sa asculti cum muzica folk a fost amestecata cu muzica electronica si suna atat de bine. Este opera unui geniu in ale muzicii.

4. Fade Into Darkness/Collide

Fade Into Darkness/Collide sunt doua melodii diferite pur si simplu fabuloase. Acestea folosesc piste muzicale extrem de similare dar, cu toate acestea, raman doua cantece diferite. Un lucru extrem de interesant. Collide este interpretat de catre fabuloasa Leona Lewis in timp ce Fade Into Darkness este interpretat de catre Andres Moe.

5. I Could Be The One

I Could Be The One este un cantec energic. Vocea principala apartine lui Noonie Bao. Melodia a ocupat multa vreme locul 1 in clasamentul Bubbling Under Hot 100 Singles Chart.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum a devenit K-pop atat de populara?

Sursa: https://meilleurs-albums.com/meilleures-chansons-avicii/

 

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More