Care sunt cele mai tari melodii de Craciun

Craciunul rimeaza cel mai adesea cu noi stand in fata semineului, impreuna cu fiinta iubita, cu o ceasca de ciocolata calda in fata si cu papuci pufosi in picioare. Si, acest moment poate fi foarte bine insotit de un playlist potrivit de Craciun. Daca unora nu le place deloc melodiile de Craciun altii pur si simplu le adora. In cele ce urmeaza iti prezentam un top al celor mai tari melodii de Craciun.

All I Want For Christmas is You- Mariah Carey

Cum ar putea lipsi aceasta melodie dintr-un top al celor mai tari melodii de Craciun? Pe langa interpretarea pur si simplu sublima a artistei, este o melodie pe care adoram sa o ascultam an de an. Mariah Carey a devenit regina Craciunului cu aceasta melodie. O vei asculta anul acesta de Craciun cel putin o data, fara indoiala.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune melodii cantate de Dua Lipa

Last Christmas – Wham!

Last Christmas este o melodie clasica de Craciun care revine la suprafata in fieacare an de Craciun. Insa, nu este o melodie de Craciun spre deosebire de melodii de sezon precum Silent Night. Chiar daca apare numele de Craciun in titlu este mai degraba o melodie trista.

Have Yourself a Merry Little Christmas – Judy Garland

Varianta extrem de emotionanta oferita de Judy Garland este una din cele mai cunoscute. O alta versiune interesanta este cea a lui Frank Sinatra. Trebuie sa se regaseasca in mod obligatoriu in playlistul tau de Craciun.

Santa Claus in Comin’ to Town- Bruce Springsteen

Una din cele mai dinamice versiuni ale melodiei Santa Claus in Comin’ to Town este cea a lui Bruce Springsteen. Artistul este supranumit The Boss din mai multe motive – si aceasta versiune a melodiei Santa Claus in Comin’ to Town ne permite sa intelegem cu usurinta de ce.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cele mai tari melodii ale lui David Guetta

Sursa: https://meilleurs-albums.com/20-meilleures-chansons-de-noel-de-tous-les-temps/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More