Care sunt cele mai tari melodii cantate de U2

Fani U2, descoperiti aici cele mai tari melodii cantate de celebra trupa. Inca de la infiintarea sa, in 1976, trupa a avut parte de un traseu sacru, cu melodii care au devenit intergenerationale.

With or Without You

With or Without You este una din cele mai cunoscute melodii ale trupei. Inca de la difuzarea sa, s-a bucurat de un succes imens. De la lansare a fost cantata in mod constant in turneele trupei si adesea preluata de alti artisti. Contrar aparentelor, nu este o melodie de dragoste, face referire la viata lui Bono, care se imparte intre pasiunea sa, muzica si casnicia.

One

One este unul din cele mai frumoase cantece de dragoste cantate de U2. Lansat in anul 1992, este unul din cele mai mari succese ale trupei. Versurile, scrise la Berlin, sunt direct inspirate din viata lui Bono, mai precis de ruptura, urmata de divortul de sotia sa Aislinn O’Sullivan. Aceasta din urma a fost initial prietena sa din copilarie. S-au casatorit in 1983 s au avut impreuna trei fete.

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Puff Daddy?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale lui Bryan Adams

Beautiful Day

Melodia a fost lansata in toamna anului 2000. Versurile, mai degraba optimiste, vorbesc despre persoanele a caror viata a fost distrusa in reprize multiple, de incercarile grele ale vietii. Un an mai tarziu, melodia Beautiful Day primeste un premiu Grammy pentru cantecul si inregistrarea anului.

All I Want Is You

Melodia a fos lansata in anul 1989 in Anglia si figureaza ca soundtrack pe documentarul cu acelasi nume ca albumul din care face parte, Rattle And Hum. All I Want Is You este considerat unul din cele mai frumoase cantece de dragoste din cate exista.

Vertigo

Vertigo este un cantec lansat in anul 2004 si face referire la senzatia de vertij pe care interpretul trupei U2, Bono o resimte atunci cand se afla intr-un club de noapte, inconjurat de lux si opulenta. A primit un premiu Grammy pentru cel mai bun cantec.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai frumoase melodii ale trupei Bee Gees

Sursa: https://www.nostalgie.fr/actus/u2-les-plus-beaux-titres-du-groupe-70237941

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More