Care sunt cele mai tari melodii cantate de Sia

La inceputul carierei sale o figura putin cunoscuta, dar aclamata de critici pe scena indie rock, Sia a devenit o senzatie pop. Pe langa faptul ca a scris cantece pentru unele dintre cele mai mari nume din industrie, si-a croit o cariera solo de mare succes cu imnurile sale pop cu aroma de dans. Desi este cunoscuta mai ales pentru versurile sale dureros de emotionante, Sia este la fel de priceputa in cantece motivationale ca si in cele melancolice. Iata lista noastra cu cele mai bune melodii Sia.

Chandelier

Acest cantec a fost lansat pe albumul intitulat 1000 Forms Of Fear. Albumul a fost lansat in 2014. In timp ce majoritatea cantecelor pop tind sa surprinda tentatiile excesului, putine au constiinta de sine pentru a realiza acest lucru. „Chandelier” este exceptia, exploatand obsesia noastra pentru stralucire si glamour pentru a dezlantui un cantec de proportii atat de epice incat este imposibil sa nu te lasi cuprins de valul sau de decadenta. Coprodus de Greg Kurstin si Jesse Shatkin, cantecul descrie spirala descendenta a unei petrecarete alcoolice. Videoclipul care o insoteste, in care dansatoarea Maddie Ziegler, in varsta de 11 ani, executa un dans interpretativ, a fost apreciat pe scara larga. THE hit a devenit cel mai cunoscut cantec al lui Sia pana in prezent.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Jennifer Lopez

Cheap Thrills

Scrisa impreuna cu Greg Kurstin si produsa de acesta, „Cheap Thrills” a devenit primul hit pop al lui Sia in SUA. A ajuns pe locul doi in topul pop al single-urilor din Marea Britanie, devenind cel mai mare hit al lui Sia si in aceasta tara. „Cheap Thrills” a fost initial oferita Rihannei pentru albumul sau Anti, dar aceasta a refuzat-o. In schimb, Sia a ales sa o includa pe propriul album „This Is Acting”. Videoclipul care o insoteste o prezinta pe dansatoarea Maddie Ziegler cu doi dansatori barbati.

Numai titlul spune totul. Una dintre cele mai increzatoare balade ale lui Sia, „Unstoppable” are tot combustibilul de care ai nevoie pentru playlistul tau de dimineata. Este una dintre acele melodii care te face sa simti ca poti cuceri lumea. Nu este o surpriza faptul ca piesa a fost remixata ca imn olimpic pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. Bine ati venit pe podiumul celor mai bune melodii ale lui Sia.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai frumoase melodii ale trupei Bee Gees

Elastic Heart

Marea balada electronica „Elastic Heart” a fost scrisa si inregistrata pentru coloana sonora a filmului Hunger Games: The Crush. Artistul canadian The Weeknd a scris „Elastic Heart”, care a fost coprodusa de Greg Kurstin, care a colaborat cu Sia la hitul „Chandelier”, si Diplo. Apropo de a renunta la un fost iubit, ‘Elastic Heart’ este un alt cantec al lui Sia care iti va ajuta inima franta.

Cu unul dintre cele mai contagioase ritmuri de tobe si bucle vocale, cantareata se ridica deasupra productiei luxuriante si gaseste puterea de a repara daunele interne. Cu totii avem momentele noastre de vulnerabilitate, mai ales dupa o despartire, dar prin fiecare impingere si lacrima putem ramane intregi.

Sursa: https://meilleurs-albums.com/15-meilleures-chansons-sia/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More