Care sunt cele mai tari melodii cantate de OneRepublic

OneRepublic este o trupa pop rock al carei lider este vocalistul Ryan Tedder, cunoscut ca si compozitor dar si ca producator muzical pentru cantareti cunoscuti. Melodia trupei de debut este Apologize, melodie care s-a bucurat de un succes imens in perioada 2007-2008.

Care sunt cele mai tari melodii cantate de OneRepublic

Apologize (2007)

Apologize a fost lansata initial de trupa OneRepublic drept single online pentru comunitatea social media MySpace. Insa, la scurt timp, Timbaland remixeaza aceasta melodie si o lanseaza impreuna cu trupa. Acest remix apare si pe albumul lansat de Timbaland, Shock Value.

Counting Stars (2013)

Aceasta melodie este extrasa de pe albumul Counting Stars. A devenit la scurt timp un hit in Europa si s-a bucurat de un succes imens si in alte continente.

Good Life (2010)

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Billie Eilish?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Maitre Gims?

Melodia Good Life lansata de trupa in 2010 a atras atentia publicului datorita ritmului alert. A ajuns la scurt timp de la lansare in top 10 Billboard Hot 100, la doar doua saptamani de la lansare.

If I Lose Myself (2013)

Ryan Tedder a declarat in repetate randuri ca melodia Daca ma pierd singur a fost inspirata din propria sa teama de a zbura cu avionul. Avicii este cel care a produs aceasta melodie. Melodia incorporeaza elemente din muzica electronica. Trupa a inregistrat melodia pe una din cele mai populare insule din Grecia, Santorini.

Stop and Stare (2008)

La scurt timp de la succesul inregistrat cu melodia Apologize, OneRepublic a lansat Stop and Stare. Melodia vorbeste despre cum o persoana ajunge intr-un punct de rascruce in viata, in rutina si nu reuseste sa gaseasca o modalitate de a scapa. Este o melodie melancolica.

All the Right Moves (2009)

Este o melodie cu accente drum and bass si dance. La scurt timp de la lansare a ajuns in top 10 in mai multe tari.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale trupei Nirvana

Sursa: https://www.liveabout.com/top-onerepublic-songs-3996097

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More