Care sunt cele mai tari melodii cantate de Lady Gaga

Te-ai simtit deja intimidat de repertoriul vast al cantaretei Lady Gaga? Nu ai stiut care ar fi cele mai bune melodii de ascultat ale artistei? In cele ce urmeaza va oferim cele mai tari melodii din cadrul impresionantei discografii ale unei artiste emblematice din cultura pop.

Rain on Me, cu Ariana Grande (2020)

Rain on Me a sosit in momentul in care aveam nevoie si a permis celor doua printese ale genului pop sa isi uneasca fortele in vehiculul ideal pentru a-si pune atuurile in valoare. Acest hit, recompensate cu un premiu Grammy este extrem de ritmat si antrenant si a permis realizarea unor coregrafii superbe.

Shallow,cu Bradley Cooper (2008)

Unde erai cand ai auzit-o pentru prima data cantand pe Lady Gaga Shallow? Melodie lansata inainte ca filmul A Star is Born sa fie lansat in cinematografe, s-a bucurat de un succes imens.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Rihanna?

Cheek to Cheek (2014)

In cei cinci ani care s-au scurs de la Cheek to Cheek si Just Dance, albumul pe care Lady Gaga l-a realizat in coaborare cu Tony Bennett, artista a cultivat un personaj provocator si pop, muzica nereprezentand decat o mica parte din productia sa artistica. Insa, Cheek to Cheek pune vocea artistei in prim plan.

Born This Way (2011)

Acesta este considerat un imn al emanciparii unic in genul sau, dedicat comunitatii LGBTQ+. Lady Gaga a fost brusc catapultata la rang de Madonna al timpurilor moderne datorita mesajului pe care acest single il transmite.

Paparazzi (2009)

Interpretarea melodiei Paparazzi in cadrul ceremoniei MTV Music Awards este pur si simplu o opera de arta.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale lui Carlos Santana

Just Dance, cu Colby O’Donis (2009)

Se pare ca Lady Gaga a scris aceasta melodie in doar 10 minute. Melodia, scrisa in colaborare cu producatorul RedOne si Akon (cu participarea vocala a lui Colby O’Donis) a facut senzatie, a devenit rapid hit.

Sursa: https://www.hitsandclips.fr/lady-gaga-top-10-des-meilleures-chansons-de-la-queen-of-pop-pour-le-moment/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More