Care sunt cele mai tari melodii cantate de Justin Bieber

Desi a fost oarecum polarizat in trecut, nimeni nu poate nega faptul ca Justin Bieber a avut un impact major asupra muzicii pop din ultimul deceniu.

La inceputul anilor 2010, Justin Bieber si parul sau cret au creat un pandemonium in intreaga lume. Hoarde de preadolescenti au inceput sa se numeasca „Beliebers”, transformand nebunia Bieber in mai mult decat un mod de viata dincolo de a-i asculta muzica. De atunci, Bieber a reusit sa treaca de la copil-vedeta la vedeta pop, reinventandu-se constant si realizand colaborari relevante.

Where Are Ü Now (feat. Skrillex et Diplo)

Dintre toate melodiile EDM pe care Bieber le-a produs de-a lungul anilor, „Where Are Ü Now” este cu siguranta una dintre cele mai bune. Acest cantec interpretat de Skrillex si Diplo a dominat undele de radio in 2015 si i-a adus lui Bieber un premiu Grammy pentru „Cea mai buna inregistrare dance”. Versurile contrasteaza perfect cu basul care conduce refrenul, imnul house prin excelenta al momentului.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale trupei Rolling Stones

Beauty And A Beat (Feat. Nicki Minaj)

La inceputul anilor 2010, artistii pop adorau cantecele rap. Se parea ca fiecare hit din Top 40 avea un vers sau doua cu o gura de motor. Putine exemple ale acestui fenomen au imbatranit la fel de bine ca acesta. Daca Bieber era pe placul tau in 2012, punem pariu ca inca mai poti recita versul lui Minaj pe de rost.

Peaches (feat. Daniel Caesar and Giveon)

Melodia „Peaches” a lui Bieber este inca o figura familiara la radiourile pop aproape doi ani mai tarziu. Este imposibil sa nu cazi sub vraja refrenului melodiei. Simpla audiere a versului „I get my peaches out in Georgia” este suficienta pentru a te face sa fredonezi aceasta melodie familiara toata ziua.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai populare melodii din toate timpurile?

As Long As You Love Me” (feat. Big Sean)

La fel ca si cuplul lui Minaj pe ” Beauty And A Beat „, contributia lui Big Sean la ” As Long As You Love Me ” este de mult timp una dintre preferatele fanilor. Us, trust, a couple things I can’t spell without U / Now we on top of the world / Cause that’s just how we do / Used to tell me sky’s the limit, now the sky’s our point of view of view, spune el peste un beat inspirat de dubstep.

Baby (feat. Ludacris)

Acesta este cantecul care a inceput totul. Fie ca il iubesti sau il urasti, „Baby” face parte din iconografia anilor 2010. A facut furori in oras si a polarizat atentia. Oamenii de pretutindeni se luminau de bucurie sau isi dadeau ochii peste cap ori de cate ori se asculta acest cantec.

Sorry

Este greu de ales cea mai buna melodie a lui Bieber. A avut atat de multe hituri incat este greu sa alegi unul care sa le eclipseze pe celelalte. Dar daca te gandesti bine, „Sorry” iese in evidenta. Acest cantec scris de Justin Tranter si Julia Michaels combina toate cele mai bune aspecte ale muzicii lui Bieber: ritmuri de tip EDM, voci suave si versuri usor de inteles. Aceasta scuza nostalgica adresata unei foste iubite i-a adus lui Beiber un hit numarul unu si a detronat ‘Hello’ a lui Adele la lansarea sa.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale lui Bryan Adams

Sursa: https://meilleurs-albums.com/les-meilleures-chansons-de-justin-bieber/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More