Care sunt cele mai tari melodii cantate de Imagine Dragons

Imagine Dragons este trupa perfecta a secolului XX: o asimilare fara frontiere a rock-ului, pop-ului, electronicii, hip-hop-ului si R&B-ului, care uneste trecutul si prezentul muzicii si le prezinta ca un viitor luminos. Abordarea lor post-gen a facut din cvartetul din Las Vegas, alaturi de Twenty One Pilots, una dintre marile povesti de succes ale erei digitale – cele mai importante cinci melodii ale lor au fost difuzate de peste 3,5 miliarde de ori in total. Descopera cele mai bune 15 melodii Imagine Dragons.

1.Believer

Punem „Believer” in fruntea listei noastre cu cele mai bune melodii Imagine Dragons. „Believer” a readus trupa la radio in 2017 si a intarit chintesenta „sunetului Imagine Dragons”, pe care trupele rock emergente il vor imita in anii urmatori. Piesa a fost a cincea cea mai bine vanduta melodie din 2017 in Statele Unite, vanzand peste 1,5 milioane de copii in acest an.

2. Radioactive

Pe langa faptul ca este o piesa fantastica in sine, hitul Imagine Dragons este o introducere perfecta pentru tot ceea ce i-a facut sa aiba succes: tensiunea dintre ritmul rapid si ritmurile distorsionate, vocea fara cuvinte care precede refrenul simplu, dar eficient, tema autonomiei. Este mare si indrazneata, dar datorita simtului pop al trupei si a dorintei lui Reynolds de a pune totul in joc, nu este niciodata cinica, ca si trupa care a creat-o. Un binemeritat loc 2 in topul nostru al celor mai bune 15 melodii Imagine Dragons.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cele mai tari melodii cantate de Nicki Minaj

3. Demons

‘Demons’ ramane una dintre cele mai mari realizari ale trupei Imagine Dragons. O mare parte din aura trupei se invarte in jurul luptelor personale ale lui Reynolds cu depresia si alte afectiuni fizice, iar o replica precum „look into my eyes, it’s where my demons hide” merge direct la subiect. El si trupa scriu muzica pentru a expulza tot felul de traume si, in timp ce performantele lor sunt pasionale si inspirate in mod regulat, exista intotdeauna o furtuna care se ascunde chiar sub suprafata. „Demons” ramane una dintre cele mai memorabile balade rock ale anilor 2010. Bine ati venit pe podiumul celor mai bune melodii ale Imagine Dragons.

4. Natural

„Natural” a fost lansat in iulie 2018. Membrii trupei au scris piesa impreuna cu Justin Tranter si cu producatorii lor Mattman & Robin. Este primul single extras de pe cel de-al patrulea album de studio al trupei, Origins (2018). A devenit al cincilea lor cantec de pe primul loc in topul US Hot Rock Songs. Sam Tornow de la Billboard a descris piesa ca fiind „feroce” si „smash-mouth”. Mike Wass de la Idolator a numit piesa un „imn pregatit pentru radio”, asteptandu-se sa fie „un alt succes” dupa succesul celui de-al treilea album de studio al trupei, Evolve (2017).

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Sia

5. Thunder

Indepartandu-se din nou de sunetele intunecate pentru care trupa este probabil cel mai bine cunoscuta, „Thunder” suna mai mult a pop comercial, mai ales cu vocile autotuned de pe fundal. Da, probabil ca nu este pe placul tuturor, dar incercati sa va scoateti din cap refrenul cantat dupa aceea. ‘Thunder’ este al doilea single de pe cel de-al treilea album al Imagine Dragons, Evolve, dupa ‘Believer’. Un must-have in topul nostru 10 al celor mai bune piese ale trupei.

Sursa: https://meilleurs-albums.com/15-meilleures-chansons-imagine-dragons/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More