Care sunt cele mai tari melodii cantate de Eminem

Va propunem o lista a celor mai tari melodii cantate de Eminem de la debuturile sale, o lista cu ce a avut cantaretul mai bun de oferit pentru fanii sai.

Still Don’t Give a Fuck (Slim Shady LP)

Il regasim in acest clip muzical pe Slim Shady tanar si rebel. Numerosi sunt fanii care pur si simplu au adorat aceasta melodie: flow-ul, ritmul, versurile, absolut tot. Este o melodie preferata de multi si de care nu se pot satura.

Stan (Marshall Mathers LP)

Nu cred ca mai trebuie sa explicam motivul pentru care aceasta melodie se afla in lista celor mai tari melodii cantate de Eminem. Duo-ul Eminem/Dido este extrem de bine gandit si povestea nu are cum sa nu impresioneze. Cu toate acestea, numerosi sunt cei care au fost surprinsi de succesul de care s-a bucurat aceasta melodie. Este o melodie destul de greu de ascultat pentru persoanele mai sensibile. Insa, este pur si simplu magnifica.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Justin Bieber

Soldier (The Eminem Show)

Una din numeroasele capodopere care au trecut neobservate de pe albumul The Eminem Show. Din toate melodiile cantate de Eminem aceasta este poate cu cel mai mult aplomb. Versurile sunt in egala masura superbe.

Love the Way You Lie (Recovery)

O melodie care s-a bucurat de acest success datorita faptului ca numeroase au fost persoanele care s-au regasit in versuri. Nu este de mirare faptul ca a devenit un hit la scurt timp de la lansare.

Lose Yourself (8 miles OST)

Debutul este magnific, mai ales datorita faptului ca Eminem canta rap asemeni unui zeu. Versurile sunt inspirante si ritmul este antrenant. Un veritabil clasic.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale lui Sting

Cleanin’ Out My Closet (The Eminem Show)

Profunzimea acestei melodii vine sa ne caute pe multi, refrenul in special care este absolut magnific si emotionant deopotriva.

Sursa: https://www.rollingstone.fr/10-tres-bonnes-chansons-deminem-seuls-fans-inconditionnels-connaissent/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More