Care sunt cele mai tari melodii cantate de Coolio

Celebrul rapper a murit la doar 59 de ani. Era cunoscut in special pentru hitul Gangsta’s Paradise insa are o multime de alte melodii frumoase. In cele ce urmeaza iti vom spune care sunt cele mai tari melodii cantate de Coolio.

CU When You Get There

CU When You Get There este o melodie lansata in 1997 si a ajuns rapid pe locul doi in Billboard Hot 100 american. Clipul video il arata pe Coolio mergand in ceea ce pare un oras abandonat. La sfarsitul clipului video il putem vedea pe Coolio asezat pe o banca in fata unei fantani. A fost recompensat cu mai multe premii precum BMI TV Awards si a fost nominalizat la premiile Grammy pentru cea mai buna interpretare rap solo.

It’s all the Way Live Now

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Cele mai tari melodii ale lui David Guetta

Iata un cantec care iti face pofta sa te misti. Este un cantec care vorbeste despre distractie si de a profita din plin de viata. Versurile sunt amuzante si ritmul este antrenant. Aceasta melodie a fost utilizata in filmul The Nutty Professor si este usor de inteles de ce. Este un cantec excelent pentru ridicarea moralului si pentru a ne face sa ne simtim mai bine. A primit numeroase recompense printre care Soul Train Music Award pentru cel mai bun single rap.

Gangsta’s Paradise

Cum am putea sa nu vorbim despre melodia Gangsta’s Paradise intr-un top al celor mai tari melodii cantate de Coolio? Este o melodia lansata in anul 1995 care s-a bucurat de un succes imediat. A devenit celebra si datorita faptului ca a fost inclusa pe banda sonora a filmului Dangerous Minds cu Michellle Pfeiffer in rolurile principale. Melodia este un ametec de hip hop si gospel si ramane unul din cele mai populare cantece ale lui Coolio. Vorbeste despre pericolele la care sunt expusi infractorii si a fost citata in numeroase melodii si cantece.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii Pitbull

Sursa: https://meilleurs-albums.com/meilleures-chansons-coolio/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More