Care sunt cele mai tari melodii cantate de Backstreet Boys

Trupa Backstreet Boys a luat nastere in anul 1993 in Orlando, Florida. I Want It That Way este una din cele mai cunoscute melodii ale trupei insa Backstreet Boys are numeroase alte melodii la fel de frumoase si cunoscute.

All I Have To Give

All I Have to Give este ultimul single aflat pe primul album al trupei intitulat sugestiv Backstreet Boys. Chiar daca albumul a ajuns doar pe locul 4 in palmaresul american, vanzarile au explodat ceea ce a facut din el cel mai vandut album al tuturor timpurilor. Melodia a primit premiul Teen Choice pentru cel mai bun clip al anului.

Incomplete

Incomplete este primul single lansat dupa o pauza de doi ani. Backstreet Boys a ales aceasta balada pop luxurianta pentru revenirea in forta. Si au facut o alegere excelenta deoarece melodia s-a bucurat de un success imes. A ajuns rapid in top 10 si a ajuns pe locul 13 in Billboard Hot 100.

Show Me The Meaning of Being Lonely

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Jennifer Lopez

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Akon

O alta balada superba cantata de Backstreet Boys care incorporeaza elemente pop latino. Trupa a lansat clipul melodiei in seara de Anul Nou, in 1999. Melodia a fost nominalizata la premiile Grammy pentru cea mai buna interpretare pop.

In Want It That Way

O alta balada luxurianta interpretata de Backstreet Boys. Melodia este considerata una din cele mai bune melodii cantata de o trupa de baieti. Pentru aceasta melodie trupa a castigat un premiu Grammy pentru inregistrarea anului si un alt premiu pentru melodia anului.

Everybody (Backstreet’s Back)

Una din cele mai cunoscute melodii ritmate cantate de Backstreet Boys. Este o melodie extrem de optimista si a fost primita foarte bine de critici si de fani. A ajuns pe locul 4 in palmaresul pop american si s-a aflat in topul 25 al celor mai de succes melodii pop ale anului.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Sia

Sursa: https://fr.p-advice.com/top-10-backstreet-boys-songs

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More