Care sunt cele mai tari melodii cantate de Akon

Akon este unul dintre cei mai influenti artisti din industria muzicala mondiala. Nominalizat de 5 ori la premiile Grammy, artist cu doua inregistrari multi-platina si zeci de discuri de platina, este, de asemenea, producator, antreprenor si filantrop.

Artistul american de origine senegaleza a vandut peste 35 de milioane de albume in intreaga lume si are peste douazeci de melodii in Billboard Hot 100.

Un artist foarte implicat, Akon a dezvoltat proiecte majore pe continent, inclusiv initiativa Akon Lightning Africa, care are ca scop furnizarea de electricitate alimentata cu energie solara in Africa. De asemenea, el detine 50% din platforma de descarcare de muzica Musik Bi.

Locked Up

Akon si-a lansat albumul de debut Trouble in 2004 la SRC / Universal, avandu-i ca producatori pe Shawn Williams si Knobody. De pe album a fost extras single-ul, o colaborare cu Styles P, care a devenit rapid un hit in Statele Unite si in mai multe tari europene.

Lonely

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Jennifer Lopez

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale formatiei ABBA?

Lonely este cu siguranta cel mai mare hit de pe albumul Trouble. Single-ul a ajuns in fruntea topurilor de pe aproape toate continentele. A fost inspirat de piesa „Mr Lonely”, scrisa de cantaretul american Bobby Vinton si lansata in 1962 pe albumul Roses are red.

I waana Love You

I wanna Love you a fost inclusa pe cel de-al doilea album al lui Akon, Konvicted, lansat in 2006. Albumul a obtinut discul de platina la cateva saptamani dupa lansare. Produs de Konvicted Muzik/SRC Universal, pe langa Snoop pe I wanna Love you, Konvicted a inclus contributii ale altor nume mari, precum Eminem pe „Smack That”, T-Pain pe „Can’t Wait” si Styles P, care colaborase deja cu Akon pe „Trouble” si revine aici pe „Blow Away”

Right Now (na na na na)

Right Now (na na na na) face parte din albumul Freedom, format din 13 piese si lansat in 2008. Versiunea digitala a albumului contine piesa „I’m so Paid” cu Lil Wayne.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune melodii cantate de Bon Jovi

Right Now (na na na na) a fost unul dintre hiturile albumului Freedom, devenind album de aur in Australia si de platina in Marea Britanie si Canada. In acest proiect urma sa apara si piesa ‘Hold My Hands’, cantata cu Michael Jackson.

 

 

Sursa: https://www.musicinafrica.net/fr/magazine/top-10-des-meilleurs-titres-dakon

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More