Care sunt cele mai tari melodii cantate de Adele?

Cantareata britanica cu voce superba si cu umorul britanic sobru a cucerit inima a numeroase persoane de-a lungul carierei. Este o diva care straluceste de-a dreptul pe scena, in cele mai frumoase rochii cu paiete in timp ce isi canta cele mai tari hituri. In cele ce urmeaza iti prezentam cele mai tari melodii cantate de Adele.

Hello

Unul din cele mai mari succese ale lui Adele, melodia tuturor recordurilor la lansarea sa si primul single de pe albumul 25. O melodie despre nostalgie si regret, cu vocea lu Adele care completeaza perfect tema de trecere la varsta adulta. A ajuns la un miliard de vizionari pe YouTube si a detinut recordul anului, cea mai buna interpretare pop solo la premiile Grammy.

Someone Like You

Fara indoiala, unul din cele mai populare cantece ale artistei. A fost timp de mai multe saptamani pe primul loc in topurile din mai multe tari. Chiar daca este o melodie mai melancolica, cantecul are in egala masura o perspectiva pozitiva cu privire la culegerea resturilor dupa o despartire si cu faptul de a nu purta ranchiuna unei persoane care te-a ranit. Unul din cele mai frumoase cantece interpretate de Adele.

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Harry Styles?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Backstreet Boys

Rolling in The Deep

Este o melodie care ne da fiori reci pe sira spinarii. A ocupat, timp de sapte saptamani, primul loc in Billboard Hot 100. Adele a scris aceasta melodie impreuna cu artistul englez Paul Epworth.

Chasing Pavements

Cantareata britanica a scris acest cantec dupa ce a descoperit ca iubitul o insela. S-a bucurat de un succes imens in Regatul Unit dupa care a inceput sa fie difuzat masiv in Statele Unite ale Americii. Artista a primit premiul pentru cea mai buna interpretare vocala pop feminina pentru aceasta melodie in cadrul premiilor Grammy in 2009.

Care este melodia ta preferata interpretata de Adele?

Sursa: https://meilleurs-albums.com/10-meilleures-chansons-adele/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More