Care sunt cele mai tari melodii ale trupei Scorpions

Trupa germana de hard rock/heavy metal originara din Hanover ne-a iluminat anii ’80 cu o serie de melodii pur si simplu geniale. Iata care sunt cele mai tari melodii ale trupei Scorpions, de descoperit sau de redescoperit.

Dynamite, 1982

Atunci cand amestecam rock clasic cu genul metal iese Dynamite. Melodia apare pe al optulea album solo al formatiei intitulat Blackout. Cantaretul trupei Scorpions, Klaus Meine, considera ca acest album este unul din cel mai importante din cariera trupei.

Rock You Like a Hurricane, 1984

Cu siguranta unul din cele mai cunscute cantece ale trupei Scorpions. Era imposibil sa traversezi anii ’80 fara sa fi auzit acest imn rock. S-a clasat pe pozitia 31 in top 40 al celor mai frumoase melodii metal/hard rock al tuturor timpurilor ceea ce reprezinta o mica victorie pentru trupa.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Aerosmith

Still Loving You, 1984

Melodia de dragoste preferata a multor persoane, veritabil fenomen muzical in Europa, Still Loving You a trecut in posteritate. Aceasta balada rock de numai putin de 6 minute reprezinta un veritabil condensat de talent. Vocea cantaretului este sublima si delicata…

The Zoo, 1985

Ceva animalic se degaja din melodia The Zoo, prima melodie a trupei care a ajuns la statiile radio americane. Albumul pe care se regaseste este un album special deoarece concretizeaza eforturile trupei de a se impune pe piata americana.

Wind of Change, 1990

Wind of Change nu putea primi un nume mai semnificativ. Scrisa si compusa in intregime de catre cantaretul Klaus Meine, este considerata o melodie care celebreaza evolutiile politice ale istoriei, a Europei in special, la inceputul anilor 1990. Trupa sarbatoreste caderea blocului sovietic. Un lucru este sigur, trupa Scorpions nu va inceta sa ne faca sa vibram multa vreme de acum inainte.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cum a devenit Callas o cantareata fara voce?

Send me an Angel

Aflata pe albumul Crazy World din 1990, este considerata una din cele mai frumoase balade ale trupei Scorpions. Vocea plina de pasiune a lui Klaus Meine iese in evidenta.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More