Care sunt cele mai tari melodii ale trupei Boney M

Figura fetis a genului disco, trupa Boney M. a pus in miscare zeci de generatii de petrecareti. Am adunat in acest articol cele mai frumoase melodii ale trupei Boney M.

Daddy Cool (1976)

Boney M. a lansat melodia Daddy Cool pe data de 31 mai 1976 si a aparut pe albumul Take The Heat off Me din acelasi an. Cantecul vine cu o noutate in privinta inregistrarii, cu un intro neobisnuit in care il auzim pe producatorul Frank Farian batand un ritm pe dinti cu un stilou. Vocea lui Farian apare in egala masura spunand: She’s Crazy like a Fool…Bobby Farrell se multumeste cu dansatul.

Sunny (1976)

Sunny este un alt succes semnat Boney M. Hitul a fost scris in noiembrie 1963 de catre Bobby Hebb la scurt timp de la asasinarea presedintelui american John Fitzgerald Kennedy, in acelasi an.

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Rihanna?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Rihanna?

Ma Baker (1977)

Boney M. lanseaza Ma Baker in iunie 1977. Ma Baker face referire directa la o criminala din anii ’20, numita Kate Baker, liderul unei gasti criminale in care si-a inrolat proprii copii.

Rivers of Babylon (1978)

Boney M. lanseaza hitul Rivers of Babylon in anul 1978. La origine era vorba de un cantec popular rasta al carui versuri erau cele ale psalmului 173 din Vechiul Testament. Devine un hit datorita faptului ca Boney M il reia pe ritmuri disco.

Rasputin (1978)

Boney M. propune publicului Rasputin pe data de 28 august 1978, un hit extras de pe albumul Nightflight to Venus (1978). Melodia evoca personajul istoric Grigori Rasputin, un razboinic mitic si totodata confidentul sotiei imparatului rus Nicolae al II-lea. Melodia este un remix al unui cantec popular turcesc Üsküdar’a gider iken, compus intr-o perioada marcata de razboiul Crimeii (1853-1856). Cantaretul trupei, Bobby Farrell, aka Rasputin, moare pe data de 30 decembrie 2010 la Sankt-Petersburg in timp ce trupa era in plin turneu in Rusia. Ca o ironie a sortii..,nu-i asa?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale lui Eminem

Tie ce melodii ale trupei iti plac?

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More