Care sunt cele mai tari melodii ale lui Jay-Z

Cu o cariera care debuteaza la sfarsitul anilor ’80, Jay-Z s-a facut remarcat datorita unor melodii originale, in stluri diferite. Iata care sunt cele mai tari melodii ale celebrului rapper.

Jay-Z si Kanye West, Nigga in Paris (2011)

Acest imn de stadion prezent pe Watch the Throne este interpretat de catre Jay-Z si Kanye West si este pur si simplu teatral. In mijlocul unor “hah?!” specifice ale rapperului Kanye West, si veste Margiela, aceasta melodie se bucura si in ziua de azi de un real succes.

Hard Knock Life (1998)

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune melodii cantate de Nirvana

Prima melodie a lui Jay-Z care a reusit sa intre in Top 15 cele mai bune titluri pop, producatorul Mark “The 45 King” a profitat de o bucata din banda originala a filmului Annie. Jay-Z a declarat la un moment dat ca nu i-a fost deloc teama de reactia fanilor in fata unor versuri mai degraba dure. A mai spus ca povestea lui Annie este povestea lui.

Nigga, What, Nigga Who (1999)

Atunci cand Jay-Z a devenit o veritabila vedeta, in adevaratul sens al cuvantului, a invitat The Jaz (actualmente Big Jaz), prietenul sau si totodata mentorul sau, sa cante impreuna cu el pe un album intitulat The Originator, lansat in anul 1990.

99 Problems (2004)

Jay-Z l-a vizitat pe Rick Rubin pentru a “regasi acel sentiment pe care il avea in perioada in care era copil”, dupa cum a explicat si in documentarul Fade to Black. Rezultatul acestei sesiuni – un heavy metal insa, in privinta versurilor, o critica moderna si aspra a tuturor celor care il judeca pentru culoarea pielii sale. Cantecul a devenit destul de iconic, astfel incat Barack Obama l-a evocat in 2013 in cadrul unei cine oficiale la Casa Alba. A afirmat urmatoarele lucruri: « I’ve got 99 problems and now Jay-Z is one », afirmatie care i-a facut sa rada pe toti cei prezenti la aceasta intalnire oficiala.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune melodii ale verii 2023

Tu ce melodii preferi?

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More