Care sunt cele mai tari melodii ale lui Eminem

Cu totii il cunoastem mai bine pe Eminem decat pe Marshall Bruce Mathers II. Alter ego-ul sau este Slim Shady. Impresionat de talentul sau, Dr. Dre a produs cateva cantece pentru Eminem. Succesul a venit rapid pentru Eminem, a devenit la scurt timp o vedeta internationala. Iata care sunt cele mai tari melodii ale lui Eminem.

Mockingbird

O mare parte din catalogul cantecelor lui Eminem sunt un omagiu adus fiicei sale Hailie insa, Mockingbird este, de departe, cea mai importanta si cea mai impresionanta. Versurile sunt dureroase si lucide deopotriva. Realitatea este cruda: uneori, relatiile nu functioneaza pur si simplu: I know you miss your mom, and I know you miss your dad…

Cleanin’ Out My Closet

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Harry Styles?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de U2

Exista o dualitate inerenta a celor mai tari melodii cantate de Eminem. Personajul sau oscileaza asemeni unei pendule intre agresor violent si victima de compatimit. Cleanin’ Out My Closet reprezinta cel mai bine aceasta dualitate. Se lamenteaza cu privire la comportamentul fata de mama sa, insa, la sfarsit i se adreseaza astfel: you selfish bitch.

Stan

Toate piesele de pe albumul The Marshall Matters LP (2000) sunt intunecate si se concentreaza asupra problemelor cantaretului cu drogurile, cu stradania sa de a accepta noul statut de celebritate si relatia tulburata cu fosta sa sotie, Kim. Stan este mai mult decat un vis violent, este un comentariu realist despre puterea destructiva a celebritatii.

Lose Yourself

Era imposibil ca aceasta melodie sa nu faca parte dintr-un top al celor mai tari melodii cantate de Eminem. A dominat clasamentele saptamani la rand si a primit un premiu Oscar pentru cel mai bun cantec original. Chiar daca i-a adus cantaretului un premiu Oscar, melodia figureaza printre cee mai importante melodii hip-hop ale anilor 2000. Cuvintele sunt realiste. Este vorba, fara indoiala, de unul din cele mai importante succese obtinute de Eminem. Film care se regaseste in egala masura pe soundtrack-ul filmului 8 Mile.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de OneRepublic

Sursa: https://meilleurs-albums.com/meilleures-chansons-eminem/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More