Care sunt cele mai tari melodii ale lui Carlos Santana

Carlos Alberto Santana Barragán, cunoscut sub numele de scena Carlos Santana este un cantaret cunoscut in intreaga lume care ne-a oferit o multime de melodii frumoase. Mai jos am adunat o lista cu cele mai tari melodii ale lui Carlos Santana.

Earth’s Cry Heaven’s Smile

Primul loc este ocupat de melodia Europa, cunoscuta si sub numele de Earth’s Cry Heaven’s Smile. Melodia instrumentala se regaseste pe albumul Amigos lansat in anul 1976. Se spune ca Santana ar fi compus primele note in momentul in care a fost martor la o tragedie in care actor principal a fost unul din cei mai buni prieteni ai sai.

Soul Sacrifice

O melodie care este tinuta in viata doar de catre forta instrumentelor. Fara versuri insa reuseste sa ne confere un suflu de energie. O regasim pe albumul intitulat Santana, lansat in anul 1969. A fost considerata una din cele mai bune melodii din cadrul festivalului Woodstock din anul 1969.

Samba Pa Ti

Prima melodie cu care Carlos Santana a intrat in palmaresul Regatului-Unit.

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Jennifer Lopez

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii interpretate de Avicii

Smooth

Este vorba despre o colaborare dintre Santana si cantaretul trupei Matchbox Twenty, Rob Thomas. Cu aceste note clare care ne permite sa executam o serie de miscari incredibile de dans, ne ilumineaza imediat o zi mai mohorata. In anul 2013 melodia era considerata una din cele mai populare din istoria Billboard.

Evil Ways

Reactia publicului dupa intepretarea melodiei in cadrul festivalului Woodstock a fost uimitoare. Nu ne surprinde deci faptul ca se afla in top 10 al celor mai tari melodii ale lui Carlos Santana.

Soul Sacrifice

Iata o alta melodie din setul Woodstock al lui Carlos Santana. O melodie care, la scurt timp de la lansare, a devenit o marca comerciala. Pe langa acordurile superbe de chitara si minunatul solo de tobe, aceasta piesa a pus in centrul atentiei unul din cei mai tineri artisti care a cantat vreodata la Woodstock, Michael Shrieve, de doar 20 de ani.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii Pitbull

 

Sursa: https://labibleurbaine.com/sorties/top-5-des-meilleurs-solos-de-santana-en-videoclips/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More