Care sunt cele mai tari melodii ale lui Bryan Adams

Bryan Adams s-a nascut pe data de 5 noiembrie 1959 in Canada. Si-a inceput cariera la varsta de 15 ani si este cunoscut drept unul din autorii si interpretii celor mai frumoase melodii de dragoste.

Have You Ever Really Loved a Woman? (1995)

Toate doamnele si domnisoarele care au vazut comedia Don Juan DeMarco, in anul 1995, cu Johhny Depp interpretand rolul unui seducator isi amintesc cu siguranta aceasta balada.

(Everything I Do) I Do It for You (1991)

Un alt succes semnat de Bryan Adams asociat unui film. De data aceasta este vorba despre filmul Robin Hood, lansat in anul 1991. Balada este ascultata de multi si in ziua de azi.

Heaven (1965)

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Harry Styles?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii The Weekend

Heaven reprezinta, fara indoiala, unul din cele mai cantate cantece de Bryan Adams. Conform legendei, melodia a fost inspirata din succesul Faithfull al lui Journey.

All for Love (1993)

Un alt film, o alta super balada pentru Bryan Adams. Pentru aceasta melodie cantaretul a facut echipa cu Sting si cu Rod Stewart pentru a traduce pe ritmuri de muzica romanismul cavaleresc al Celor trei Muschetari, versiunea Steven Herek. Un trio de exceptie si un clip destul de simpatic.

Please Forgive Me (1993)

O linie de chitara de exceptie, versuri care ne fac sa plangem…o alta melodie extrem de bine primita de oameni. O melodie pe care cu totii am ascultat-o sau am auzit-o cel putin o data in viata, fie atunci cand am suferit din dragoste, fie cu alte ocazii. Vedeta din clip este un caine lup care s-a imprietenit in timpul filmarilor cu membrii trupei.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Sia

Summer of ’69 (1985)

A fost un veritabil hit in America imediat dupa lansare si a castigat in timp inimile tuturor europenilor. A fost nevoie de aproximativ 10 ani penru a cuceri definitiv publicul larg. Piesa vorbeste despre cum este sa faci dragoste pe timp de vara si cum te poti bucura din plin de anii tineretii.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More