Care sunt cele mai tari melodii ale formatiei Beatles

Considerata cea mai mare trupa a tuturor timpurilor, Beatles are la activ numeroase melodii frumoase. Iata care sunt cele mai tari melodii ale formatiei Beatles.

Yesterday (1965)

Single-ul Yesterday este un extras de pe albumul Help! Lansat in anul 1965. Cantecul a fost scris de Paul McCartney si este creditat Lennon-McCartney. Povestea spune ca acesta din urma ar fi auzit-o in somn, visat-o pur si simplu, si, a doua zi, trezindu-se, s-ar fi grabit sa o cante. Initial, melodia a fost botezata Scrambled Eggs deoarece McCartney a compus-o in timp ce lua micul-dejun. Ceilalti membrii ai trupei au fost de acord ca aceasta balada este perfecta insa avea nevoie de o schimbare a numelui.

All You Need is Love (1967)

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Harry Styles?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Harry Styles?

Formatia Beatles a lansat in 1967 aceasta melodie care a devenit rapid un imn mondial. Idealismul lui John Lennon, care a compus aceasta melodie, se alatura revendicarilor considerate utopice la acea vreme.

Hey Jude (1968)

Hey Jude este cel mai lung single din topurile britanice, are o durata de peste 7 minute. Melodia a fost compusa de Paul McCartney. Melodia, plina de tandrete, este destinata lui Julian, fiul lui John Lennon, care a suferit enorm in urma despartirii parintilor sai. Melodia, chair daca este mai sofisticata, a reusit sa devina populara la scurt timp de la lansare si s-a vandut in peste 8 milioane de exemplare.

Let It Be (1970)

Trupa Beatles a lansat melodia Let It Be in 1970. Scrisa si cantata de Paul McCartney, melodia a ajuns direct pe locul 6 in Top 100 din America. Este considerata una din cele mai bune melodii ale trupei, care la acea vreme trecea printr-o etapa mai dificila. De altfel, la cateva saptamani de la lansarea melodiei, Paul McCartney parasea formatia, nu a asteptat nici macar lansarea acestei melodii pe CD.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai bune melodii cantate de Maluma

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More