Care sunt cele mai protectoare zodii

Semnele astrologice definesc trasaturile de caracter ale fiecarei fiinte umane. De la caracterul sau pana la comportamentul sau, trecand prin preferintele, dorintele, sentimentele sale. Ele ne ofera posibilitatea de a evalua mai bine si de a justifica unele comportamente si temperamente ale oamenilor, in general.

Racul

Acest top 5 incepe cu nativii din Rac, care sunt cei mai protectori. Sensibili, afectuosi, emotivi, materni si, mai presus de toate, se comporta ca o mama gaina, nativii Rac nu se joaca cand vine vorba de protejarea celor dragi, ei sunt dispusi sa faca orice pentru ca cei din jurul lor sa se simta protejati.

Taur

Putin posesivi in dragoste, nativii din Taur ocupa locul al doilea in acest top 5 al celor mai protectoare semne astrologice. Un Taur adora sa fie inconjurat de toti cei pe care ii iubesc si care ii iubesc. Se simt ca niste aparatori ai bunastarii lor, straduindu-se mereu sa ii ghideze. Se comporta ca niste aparatori ai celor saraci si oprimati, un fel de Sfanta Tereza!

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile care vor avea parte de cea mai frumoasa declaratie de dragoste in 2023

Leu

Iubirea, sensibilitatea si conducerea sunt la ordinea zilei! Nativii Leu, atat prin simtul responsabilitatii fata de ceilalti, cat si prin dorinta de a conduce, de a dirija un grup, se afla pe locul 3 in acest top 5 al celor mai protectoare semne astrologice. Ei se simt valorizati atunci cand cei din jur au incredere in ei si se simt protejati sub cupola lor.

Scorpion

Sensibili, sentimentali, pasionali si foarte intens in dragoste, nativii din Scorpion simt nevoia de a-i proteja mereu pe ceilalti, mai ales pe cei pe care ii iubesc. Ei sunt capabili sa iasa in apararea unei persoane pe care abia au cunoscut-o. Dar nu va lasati pacaliti, pentru ca si la ei este reciproc. Nativii Scorpion adora sa se simta protejati, iar atunci cand sunt protejati, o ofera inapoi foarte bine.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile care vor avea parte de cele mai mari schimbari in 2023

Berbec

La fel ca si nativii Scorpion, Berbecii adora sa se simta iubiti si sa o si intoarca. Iar atunci cand iubesc, sunt capabili de orice pentru a pastra aceasta iubire. Acesta este motivul pentru care a trai in preajma unui Berbec si a-ti arata dragostea pentru el te va face un mare protector si aparator. Dar, nu uitati sa ii ramaneti loiali, pentru ca el sa va arate ca este unul dintre cele mai protectoare semne astrologice.

Sursa: https://www.wemystic.fr/top-5-signes-astrologiques-plus-protecteurs/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More