Care sunt cele mai populare melodii interpretate de Shakira

Este una din cele mai populare artiste latino din lume si autoarea cantecului pentru Cupa Mondiala de Fotbal din 2010. In cele ce urmeaza iti prezentam cele mai populare melodii intepretata de Shakira.

Waka Waka (This Time For Africa)

La fel ca in 2006, Shakira participa la concertul de inaugurare a Cupei Mondiale de Fotbal 2010 in Africa de Sud ocazie cu care prezinta melodia Waka Waka (This Time For Africa), special inregistrata pentru acest eveniment alaturi de trupa sud-africana Freshlyground. Va fi melodia speciala a turneului si se va bucura de un succes imens, cateva luni la rand.

Whenever, Wherever (2001)

Extras de pe albumul Laundry Service, primul album in limba engleza a cantaretei, lansat in noiembrie 2001, Whenever, Wherever s-a bucurat de un imens succes, a fost saptamani la rand pe primul loc in clasamente din intreaga lume.

Hips Don’t Lie cu Wyclef Jean (2006)

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Jennifer Lopez

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Jason Derulo?

Datorita acestui duet cu fostul membru al trupei Fugees, Shakira este numarul 1 pentru prima data in cariera, in Statele Unite ale Americii. Cu aceasta melodie a reusit sa faca intreaga planeta sa se miste, sa danseze pe ritmurile sale. Dansul cantaretei din videoclip este ultra senzual.

Beautiful Liar cu Beyoncé (2007)

Un duet al doua din cele mai mari vedete din lumea muzicii. Numarul 1 in numeroase tari precum Franta, Germania, Italia, Olanda, Evetia si Regatul Unit, melodia a ajuns rapid pe locul 3 in Billboard Hot 100. Beautiful Liar a primit un premiu MTV Video Music Awards, in 2007 pentru cea mai buna colaborare dintre doua cantarete si premiul Ivor Novello pentru cel mai vandut cantec, anul urmator.

Underneath Your Clothes (2002)

Extras tot de pe Laundry Service, Underneath Your Clothes a devenit rapid un succes comercial. A fost in top 10 in mai multe tari printre care Statele Unite ale Americii.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai frumoase melodii ale trupei Bee Gees

Sursa: https://www.lovatino.fr/top-20-meilleurs-hits-de-shakira/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More