Care sunt cele mai norocoase zodii in Septembrie

Odata cu instalarea toamnei, aveam adesea tendinta sa facem o lista cu anumite obiective de atins in ultimele luni ale anului. Trei zodii vor fi in special mai norocoase in aceasta perioada. Iti spunem chiar acum care.

Fecioara

Este anotimpul Fecioarei, nu este de mirare deci ca in aceasta perioada va simti o crestere a productivitatii. Chiar daca este important ca Fecioara sa nu se surmeneze, este, fara indoiala, nerabdatoare sa abordeze toate sarcinile noi care o asteapta cat mai repede cu putinta. Fecioara va fi mai pragmatica, in special atunci cand vine vorba de finante, valori si relatii. In aceata perioada, numeroasele intrebari cu privire la buget, obiceiurile de cheltuit si moralul urmeaza sa fie examinate, la fel ca stilul de comunicare.

Sagetator

Asemanatoare

Care sunt ritualurile pentru sezonul Scorpionului?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Astrologie: De ce horoscopul incepe cu Berbecul (in martie) si nu cu Varsatorul (in ianuarie)?

Cariera iti va capta intreaga atentie in aceasta perioada. Ca zodie axata pe imaginea sa, Sagetatorul se va concentra pe unele detalii pe care in mod normal le neglijeaza. Nu este nimic mai inspirant decat un Sagetator cu o viziune pe termen lung. Ce a facut pana in prezent pentru a-si atinge obiectivele si a-si concretiza visele si ce urmeaza sa faca mai departe?

Pesti

In Septembrie, Pestii vor avea parte de o energie incredibil de diferita ca pana acum. Pestii vor fi extrem de concentrati pe detalii in aceasta perioada. Venus se va alatura Soarelui, un lucru care va continua sa sublinieze alchimia – sau absenta acesteia – pe care o impartaseste cu o anumita persoana.

Cu Mercur retrograd in Balanta, a 8-a casa a intimitatii, fuziunile, resursele si conexiunile sufletelor pereche, planeta mesager inteligenta te va incuraja sa revii asupra unor conexiuni pe care poate le-ai neglijat sau chiar le-ai uitat din anumite motive. Incepand cu luna Septembrie Luna va atinge apogeul in semnul tau astrologic ceea ce s-ar putea incheia cu o revelatie.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile care vor avea parte de cele mai mari schimbari in 2023

Sursa: https://www.espritsciencemetaphysiques.com/septembre-va-etre-plus-chanceux-que-jamais-pour-3-signes-du-zodiaque.html

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More