Care sunt cele mai linistite orase din lume?

Unele orase se mandresc cu o reputatie excelenta in ceea ce priveste calitatea vietii si linistea, fie ca locuiesti acolo, fie ca iti petreci vacanta acolo. Iata o privire mai atenta asupra unora dintre cele mai linistite orase din lume.

Cauti un oras linistit? Mergi spre Alsacia sau Ecuador, daca sunteti in cautarea unei schimbari de peisaj. Ai nevoie de putina liniste si pace pentru sanatatea ta mentala? Fa-ti bagajele si indreapta-te spre tarile nordice sau spre outback-ul australian, unde calmul este olimpian. Cauti o noapte de distractie in oras? New York, Berlin si Cape Town te asteapta! Pentru a-ti face o idee despre cele mai linistite sau cele mai populare orase din lume, multe reviste publica clasamente si topuri. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi  unul in functie de dorintele tale!

Asemanatoare

De ce este Parisul cunoscut sub numele de „Orasul luminii”?

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce este steagul Nepalului triunghiular?

Care este cel mai linistit oras din lume?

Cand vine vorba de orase, cel mai linistit loc din lume, cu o atmosfera relaxata, ar trebui sa fie Reykjavik, capitala Islandei. Poate ca este o capitala, dar orasul ofera minuni naturale usor accesibile, aurore boreale sublime si o atmosfera linistitoare. Un alt loc foarte linistit, nu foarte departe, este Bergen, in Norvegia. Pierdut in fiorduri, cu casele sale colorate, aceasta bijuterie nordica atrage atat localnicii, cat si turistii, care apreciaza linistea si pacea de langa apa. Departe de tarile nordice, outback-ul australian este unul dintre cele mai putin frecventate locuri din lume. Pentru un refugiu spiritual sau pentru bunastarea ta mentala, acesta este locul care nu trebuie ratat.

Care este cel mai bun oras din lume in care sa locuiesti?

Unele orase se afla in mod regulat pe podium, potrivit unor reviste precum Time Out si Forbes. Pentru a determina cele mai bune orase din lume, se ia in considerare, bineinteles, calitatea vietii, precum si munca, timpul liber, accesul usor si nivelul de fericire. In fruntea listei se afla New York, in Statele Unite, cu magazinele sale non-stop, numeroasele muzee si diversitatea culturala. Urmeaza Cape Town din Africa de Sud. Desi orasul se mandreste cu una dintre cele mai frumoase scene culturale din lume, este apreciat si pentru clima, plaje si trasee de drumetie. In cele din urma, Berlinul figureaza cu regularitate in top 3. Acest oras cosmopolit este renumit in intreaga lume pentru atractiile sale culturale, precum si pentru viata de noapte. Dar nimic nu va impiedica sa te refugiezi in Toronto, in Canada, sau la Auckland, in Noua Zeelanda, care sunt, de asemenea, foarte populare.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Vacante cu familia pe litoralul romanesc

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More