Care sunt cele mai inteligente zodii?

Exista mai multe tipuri de inteligenta, fie ea rationala sau emotionala, iar fiecare semn zodiacal are propriul sau punct forte. Iata o sansa de a afla care sunt semnele cele mai puternice in functie de astre.

Unele semne zodiacale sunt inzestrate cu un spirit mai vioi, in timp ce altele sunt mai predispuse sa manifeste empatie fata de sentimentele celorlalti.

Inteligenta semnelor zodiacale in ordine descrescatoare

Varsator

Deloc surprinzator, Varsatorul este unul dintre cele mai inteligente semne conform astrelor. Dincolo de inteligenta lor rationala, Varsatorii sunt cunoscuti pentru abilitatile lor analitice si pentru capacitatea lor de a vedea lucruri pe care altii tind sa nu le vada.

Fecioara

Acest semn este cunoscut pentru latura sa perfectionista, dar Fecioarele sunt inzestrate si cu un simt logic si o minte practica, care, combinate cu un ochi infailibil pentru detalii, le permite sa fie foarte iuti de cap.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele trei zodii care se vor imbogati in 2024?

Scorpion

Experti in arta de a citi oamenii si de a vedea dincolo de prefacatorie, nimic nu le pune creierul la treaba mai repede decat sa stie ca exista un mister de rezolvat.

Gemeni

Pe langa faptul ca sunt atragatori, Gemenii au o reputatie binemeritata de a fi fluturele social al zodiacului, dar sunt si rapizi cand vine vorba de procesarea informatiilor complexe.

Capricorn

Practici si disciplinati pana la extrem, aceasta abordare metodica a rezolvarii problemelor este cea care ii face un atu in lumea muncii. In sfera privata, Capricornii sunt foarte cinstiti.

Berbec

Berbecii poseda o inteligenta emotionala care este completata de o minte ascutita.

Balanta

Balantele sunt, fara surpriza, echilibrate si obiective in viziunea lor asupra lumii. Acest sentiment de armonie interioara le permite, de asemenea, sa raspunda provocarilor zilnice intr-un mod chibzuit, mai degraba decat sa ia decizii impulsive.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt zodiile care nu stiu sa fie fericite singure

Taur

Inteligenta vine in multe forme, iar Taurii sunt cunoscuti pentru inteligenta lor emotionala, care este alcatuita in parti egale din constiinta de sine – stiind cum sa citeasca si sa inteleaga propriile emotii – si empatie.

Sagetator

Sagetatorii sunt mereu dornici sa-si largeasca orizonturile si sa invete despre locuri, culturi si moduri de viata noi.

Leu

Nu conteaza ce stie sau nu stie un Leu – in ochii lumii, ei au totul rezolvat. Ca lideri innascuti, au arta de a prezenta o fatada increzatoare care nu este usor de demontat.

Rac

Daca Racul nu se claseaza mai sus pe aceasta lista, nu este din cauza ca este mai putin inteligent, ci pentru ca natura sa plina de compasiune inseamna pur si simplu ca emotiile pot avea tendinta de a-i intuneca judecata.

Pesti

Pestii sunt adesea caracterizati pentru spiritul lor visator, asta pentru ca imaginatia lor este un loc fantezist si magic in care isi pot construi propriul univers.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Ce semn astrologic este facut pentru tine?

Sursa: https://www.vogue.fr/article/signes-du-zodiaque-les-plus-intelligents-classement

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More