Care sunt cele mai frumoase nume rare si semnficatia acestora

In zilele noastre, toata lumea viseaza sa iasa in evidenta. Cineva face coafuri interesante, adera la un stil unic, isi transforma corpul cu piercinguri si tatuaje. Dar unii oameni difera nu atat de mult in aspectul lor, ci in numele lor rare. Sarcina de a alege numele cade in intregime in sarcina parintilor copilului, asa ca merita sa discutam aceasta problema in profunzime.

Alan

Acest nume are radacini irlandeze si in traducere inseamna „frumos si linistit”. Alan este frumos, fermecator si binevoitor. Cei care poarta numele de Alan sunt intotdeauna credinciosi si loiali prietenilor lor. Sunt sunt independenti, sensibili, iubitori si au o mentalitate aparte. Intr-o familie, Alan aspira sa fie liderul si este dificil sa se inteleaga cu soacra. Lui Alan ii place consecventa si inca se agata puternic de locul si de oamenii cu care s-a simtit bine. Drept urmare, ii este extrem de greu sa schimbe, sa zicem, locul de munca.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este semnificatia numelui Maya

Alexia

In limba greaca, inseamna „protector”. Numele simbolizeaza stabilitatea, prudenta, onestitatea, fiabilitatea si constiinciozitatea. Fetele cu acest nume au o minte buna si o reactie rapida, astfel incat se pot comporta corespunzator in situatii stresante. Alexia are intotdeauna o multime de planuri si idei si incearca sa rezolve lucrurile pentru ea insasi. Este potrivita pentru pozitii de management. In acest caz, Alexia nu este despotica, ci ferma in motivatiile sale.

Liana

Denumirea este de origine spaniola si corespunde numelui plantei. Fetele cu numele de Liana sunt secretoase, mandre si au un sistem nervos instabil. De regula, fetele cu astfel de nume deseneaza sau canta bine. Ele sunt feminine, sexy, razbunatoare si invidioase. Ele sunt foarte indragostite, preferand compania unui barbat, chiar si o intalnire de scurta durata cu un prieten apropiat. Mult timp nu se casatoresc.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care vor fi cele mai populare prenume in 2024?

Harita

Nume grecesc antic care inseamna „farmec”. Harita se distinge prin bunatate, intuitie, gratie si discretie. Harita este naiva si credula, ceea ce duce adesea la dezamagire: are o minte subtila, eleganta si critica.
Un nume este primul cadou oferit unui copil de catre parintii sai. Exista multe nume frumoase si rare, dar nu te grabi sa faci o alegere. Trebuie abordat cu prudenta. Studiaza cu atentie semnificatia numelui pentru a-l alege pe cel mai potrivit pentru copilul tau.

Sursa: https://fr.thinics.com/noms-feminins-rares-listes-de-noms-rares-et-leurs-significations/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More