Care sunt cele mai frumoase melodii ale trupei Bee Gees

Trioul mitic format din fratii Gibb a marcat o intreaga generatie. Putini sunt artistii care se pot mandri cu faptul ca au reusit sa contribuie la definierea unei epoci in domeniul muzicii cum sunt fratii Barry, Robin si Maurice Gibb. Iata care sunt cele mai frumoase melodii care definesc universul vast al trupei de origine australiana.

I Started a Joke (1968)

Trupa Bee Gees se afla intr-o perioada pre-disco atunci cand lanseaza aceasta melodie. Trupa si-a indreptat in mod clar atentia spre genul pop ceea ce ii confera acestui hit o pozitie speciala. In aceasta perioada, Barry, Robin si Gibb sunt cu totii cantareti inainte ca Barry sa devina leaderul vocal.

Jive Talkin’ (1975)
Bee Gees propun aceasta melodie in mai 1975, extrasa de pe albumul intitulat Main Course (1975). Vara, melodia se afla deja pe locul in topurile britanice si se afla pe primele pozitii in Billboardul american. Hitul este considerat drept melodia unui come-back perfect dupa cativa ani destul de linistiti pentru trio.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Lady Gaga

Stayin’ Alive (1978)
Bee Gees a primit sarcina de a realiza melodiile de pe coloana Sonora a filmului Saturday Night Fever la cererea prpducatorului Robert Stigwood. Acest film, alaturi de melodiile care o insotesc se vor bucura de un success nebun. Melodia a ramas timp de o luna in clasamentele americane.

More Than a Woman (1978)

Bee Gees nu se opresc si ofera o noua capodopera pentru filmul Sarurday Night Fever, More Than a Woman. Devine o melodie pe care o canta in absolut toate concertele, pana la moartea lui Maurice Gibb, in 2003, la varsta de 53 de ani. Fratele sau geaman, Robin Gibb a decedat pe data de 20 mai 2012, la varsta de 62 de ani dupa o lunga si teribila lupta cu cancerul si numeroase alte probleme de sanatate.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More