Care sunt cele mai frumoase insule din Spania, de vizitat in aceasta vara

Ibiza, Minorca, Lanzarote…cunoscute drept insule de o frumusete salbatica care asteapta doar sa fie descoperite…iata care sunt cele mai frumoase insule grecesti care ne fac sa visam asteptandsa ajungem sa le vizitam.

Minorca

Mai discreta decat vecinele sale Mallorca si Ibiza, Minorca se impune in mod discret drept una din cele mai frumoase destinatii estivale din Spania. Mai putin aglomerata, mai conservata, mai putin turistica, acest mic paradis boem poseda o constelatie de golfuri salbatice si o zona rurala de un verde incredibil, populata de maslini si chiparosi.

Ibiza

Colonizati in mod masiv de hippies in anii 1970, un loc fetis pentru pasionatii de cluburi, de stilul electro, Ibiza isi cultiva multiplele fatete. De la nord la sud, atmosfera se schimba radical, fie isi doresti sa te relaxezi cu picioarele in nisip, fie sa vizitezi principalele atractii.

Asemanatoare
Ghice ce mai avem pentru tine?  Care tari si-au schimbat capitala de-a lungul istoriei

Mallorca

Mallorca este considerata o destinatie turistica dar, cu toate acestea, este una din cele mai conservate insule din Mediterana. Un amestec de faleze din calcar, de peisaje rurale in care cresc migdali, maslini si vita de vie, golfulete cu apa translucida…este o destinatie care se adapteaza dorintelor si nevoilor fiecaruia.

Formentera

Formentera este o insula mica insa extrem de frumoasa situata in partea de sud a Ibizei, cunoscuta in special pentru plajele de nudisti pe care le adaposteste. Se poate ajunge la Formentera din Ibiza, cu barca, se organizeaza curse regulate din Spania. Este o insula cautata de pasionatii de natura. In sezonul estival este extrem de alglomerata. La Mola este o stanca grandioasa cu un far care trebuie neaparat vizitat.

Fuerteventara

Fuerteventura a devenit celebra pentru vanturile puternice, este o destinatie populara in randul pasionatilor de wind surfing si kite surfing. O mare parte din insula este amenajata pentru turisti in timp ce altele sunt neatinse. Este un loc cunoscut pentru cele 150 de plaje ale sale.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este cel mai populat continent
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More