Care sunt cele mai bune seriale din toate timpurile

Care sunt cele mai bune seriale din toate timpurile? Bineinteles, nimeni nu va raspunde la o astfel de intrebare subiectiva in acelasi mod.

Outlander

In Outlander, Claire Randall, o infirmiera de razboi, este trimisa din greseala in Scotia secolului al XVIII-lea. In timp ce incearca sa se intoarca in timpul ei, ea se trezeste implicata intr-o serie de conflicte si intalneste un tanar razboinic care ii va schimba viata: Jamie Fraser.

Mindhunter

Agentii FBI Tench si Ford sunt convinsi ca intelegerea celor mai periculosi ucigasi ai timpului lor i-ar putea ajuta sa rezolve cazuri. Ei calatoresc in inchisorile din Statele Unite pentru a vorbi cu ei si a obtine informatii de la ei.

Stranger Things

Cand un baiat dispare, un mic oras american descopera ca se afla in centrul unui caz misterios, al unor experimente secrete si al unor forte supranaturale terifiante.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt actorii care joaca in All My Friends are Dead

Peaky Blinders

Birmingham, 1919. Racket, pariuri ilegale, contrabanda, violenta… Banda Peaky Blinders nu se va opri de la nimic pentru a se imbogati si a-si stabili dominatia. O putere care atrage ravna.

Breaking Bad

Walter White, un profesor de chimie de liceu, este diagnosticat cu cancer in faza terminala. El decide sa faca o schimbare radicala de curs si incepe sa vanda droguri. Pentru multi specialisti si fani ai serialului, creatia lui Vince Gilligan este pur si simplu cea mai buna din istorie.

Jane The Virgin

Povestea unei tinere pioase, inca virgina, care este pe cale sa se logodeasca atunci cand, din greseala, se trezeste inseminata artificial.

The Walking Dead

Un grup de barbati si femei pornesc intr-o calatorie dificila pentru a supravietui intr-o lume post-apocaliptica in care majoritatea populatiei a fost transformata in zombi.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt noutatile lunii Martie pe Netflix?

Archer

Archer este un agent secret arogant, o parodie a lui James Bond perfect, si este inconjurat de o distributie de personaje, fiecare mai morocanoasa decat cealalta. Cu stilul sau unic de animatie si dialogul sau incorect din punct de vedere politic, serialul este o experienta incantatoare, distractiva si proaspata. Radem la ironiile corozive schimbate de Archer, Malory, Lana si ceilalti si savuram situatiile incredibile cu care se confrunta acesti agenti secreti talentati si amuzanti.

 

Sursa: https://www.presse-citron.net/quelles-sont-les-10-series-les-plus-populaires-de-tous-les-temps/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More