Care sunt cele mai bune melodii cantate de Dua Lipa

O adevarata revelatia a ultimilor ani, Dua Lipa face milioane de oameni sa danseze pe melodiile sale ritmate.

Dua Lipa este o canatareata foarte in voga si foarte apreciata. Dintotdeauna, cantareata britanica a fost pasionata de muzica. S-a lansat incet-incet in lumea muzicii si a reusit sa isi gaseasca un loc bine meritat printre cei mari. Unele dintre melodiile sale chiar au devenit adevarate hituri.

Be The One

Be The One este o melodie care face parte din primul sau album. A fost lansata in anul 2017 si este o melodie ce a evocat sentimentele amoroase ale cantaretei. Vrand sa cucereasca piata americana si debordand de imaginatie, cantareata il roaga pe actorul Ansel Egort sa joace in clip si succesul este cel sperat.

New Rules

Asemanatoare

Care sunt cele mai tari melodii cantate de Puff Daddy?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale formatiei ABBA?

In jur de doua miliarde de vizualizari la un moment dat. Si la ora actuala este unul din cele mai vizualizate clipuri de pe Internet. Melodia New Rules a avut succes in cele patru colturi ale lumii. O melodie care vorbeste despre ruptura si despre tentatie. Iubirea este un subiect omniprezent in melodiile cantaretei. Inconjurata de prietenele sale, tanara incearca sa nu se intoarca la fostul sau iubit.

IDGAF

Un an mai tarziu, Dua Lipa revine in forta cu meelodia IDGAF. De data aceasta, cantareata britanica spune sus si tare ceea ce gandeste. Intr-un videoclip foarte colorat, Dua Lipa este cea mai buna dansatoare. Si de data aceasta, fanii sunt foarte incantati si adora aceasta noua melodie. Prin intermeduiul versurilor, aceasta explica faptul ca nu mai are nimic de facut.

One Kiss

2018 a fost un an bun pentru Dua Lipa. De data aceasta apare cu una dintre primele sale colaborari. Alaturi de Calvin Harris, Dua Lipa ne prezinta o melodie cu un videoclip foarte retro.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cele mai tari melodii ale lui David Guetta

Tie care melodie iti place?

 

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More