Care sunt cele mai bune melodii cantate de Bon Jovi

Bon Jovi a fost intotdeauna una dintre cele mai bine vandute trupe rock din generatia lor, care a umplut salile de concerte. Cu radacini in scena glam si pop metal de la inceputul anilor ’80, trupa a continuat sa scoata hituri si sa vanda spectacole cu casa inchisa mult timp dupa ce majoritatea genului a disparut, datorita in parte fortei si diversitatii compozitiilor sale.

It’s My Life

Incepem lista noastra cu cele mai bune melodii Bon Jovi cu It’s My Life. Extrasa de pe albumul Crush, aceasta melodie este aproape o intinerire a filozofiei optimiste a trupei. Cu ajutorul lui Max Martin, colaboratorul lui Britney Spears, Bon Jovi face referire la personajele Tommy si Gina din Livin’ On A Prayer’, rezultand o explozie neasteptata de pop/rock efervescent si convingator – si a devenit unul dintre cele mai bune videoclipuri ale trupei.

Always

Anii ’80 au fost deceniul baladei puternice. Cu toate acestea, balada epica Always a lui Bon Jovi a fost lansata abia in 1994. Melodia a fost lansata pe albumul Crossroads. A fost lansata ca single si a fost un mare succes la radio si in topurile de vanzari.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii cantate de Aerosmith

Melodia a ajuns pe locul patru in Billboard Top 100. S-a vandut in peste un milion de exemplare in Statele Unite si alte cateva milioane in intreaga lume. Pana in prezent, este cel mai bine vandut single al trupei. Bon Jovi a lansat multe balade de-a lungul carierei sale. Cu toate acestea, Always ramane cea mai populara balada a trupei de la albumul de debut din 1984.

Living on a Prayer

Exista hituri, iar apoi exista cantece de cariera. Livin’ on a Prayer este cantecul carierei lui Bon Jovi, spunand povestea lui Tommy si Gina – o pereche de tineri indragostiti muncitori a caror dragoste transcende toate provocarile pe care viata le pune in fata lor.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai tari melodii ale trupei Scorpions

El este in greva, iar ea „lucreaza toata ziua la restaurant”, dar nu conteaza atata timp cat sunt impreuna. Melodia a devenit al doilea numar unu al trupei Bon Jovi si de atunci a devenit piesa lor emblematica, aflandu-se in topul celor mai bune 10 melodii Bon Jovi.

You Give Love a Bad Name

Bon Jovi erau pe punctul de a deveni celebri cand piesa You Give Love a Bad Name le-a dat impulsul de care aveau nevoie pentru a deveni nume cunoscute. Scrisa impreuna cu scriitorul Desmond Child, piesa incepe cu refrenul a cappella, devenit clasic: „Shot through the heart, and you’re to blame / You give love a bad name”.

Piesa este construita in jurul unui riff rock greu, dar inclina cu siguranta spre un aranjament pop, care a ajutat trupa Bon Jovi sa obtina primul sau hit numarul 1 si poate fi considerat cu siguranta unul dintre cele mai bune cantece ale lui Bon Jovi.

Sursa: https://meilleurs-albums.com/les-meilleures-chansons-de-bon-jovi/

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More