Care sunt cele mai bune filme SF pe Netflix in 2021

Selectia de filme SF oferita de Netflix cuprinde mai multe filme originale precum si filme clasice, indragite dar si bijuterii mai putin cunoscute. Iata care sunt cele mai bune filme SF pe Netflix in 2021.

Advantageous (2015)

In Advantageous, o mama celibatara este supusa unei proceduri radicale de schimbare corporala cu scopul de a-i oferi un viitor mai bun fiicei sale. Gwen accepta sa ii fie transferata constiinta intr-un nou corp pentru a putea fi o mai buna reprezentanta de firma pentru angajatorul sau. Insa, bineinteles, au loc numeroase complicatii.

I am Mother (2019)

Dupa ce intreaga umanitate este in aparenta eliminata din peisaj, un robot care se numeste Mother creste o fata care se numeste Daughter. Filmul exploreaza ce se intampla atunci cand o fiinta umana indrazneste sa perturbe mediul echilibrat pe care Mother l-a creat cu atatea eforturi pentru fiica sa.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Crare sunt cele mai bune filme inspirate dintr-o poveste adevarata

Oxygen (2021)

Aproape toata actiunea filmului Oxygen se deruleaza intr-o capsula criogenica, suficient de mare pentru a gazdui o singura persoana. Insa, cineastul reuseste sa creeze un univers SF dincolo de limitele capsulei. Liz se trezeste in interiorul acestei capsule fara sa isi aminteasca cine este sau cum a ajuns in aceasta situatie. Primeste doar un avertisment atunci cand nivelul de oxigen in interior este de 35% si incepe sa se diminueze.

The Platform (2019)

Film spaniol, The Platform isi plaseaza protagonistul intr-o inchisoare construita pe mai multe nivele, aparent interminabila, in care o platforma mobila este coborata zilnic de la un nivel superior, plina de mancare. Pe masura ce platforma coboara, prizonierii de la fiecare nivel iau ce pot, ce apuca, lasand din ce in ce mai putine persoane deasupra lor.

Este o alegorie puternica insa directa cu privire la inegalitatea veniturilor insa si un thriller intens, cu scene destul de violente in timp ce protagonistul incearca sa elimine acest sistem crud. Tu ce film SF recomanzi?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt filmele si serialele lunii octombrie pe Netflix

Biciclete pentru toata familia pe https://bicicleta.ro/: pentru copii, dame, MTB, BMX, pliabile, electrice si chiar biciclete fitness.

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More