Care sunt cele mai bune filme Netflix de vizionat in mod obligatoriu

Netflix este reputat pentru serialele sale originale. Cu toate acestea, platforma produce, in egala masura, numeroase filme. In cele ce urmeaza iti propunem o lista cu cele mai bune filme Netflix de vizionat.

Okja

Okja este un film care i-a facut pe multi sa planga. Filmul spune povestea lui Mija si Okja, un porc modificat genetic pentru a fi mancat. Insa fata refuza categoric ca animalul sau de care s-a apropiat enorm sa fie executat. De aceea, decide sa porneasca in cautarea sa. Okja are numeroase calitati, pe langa povestea bulversanta, distributia este una de exceptie.

The Irishman

Inainte de a fi difuzat de Netflix, The Irishman a facut mult zgomot. Filmul a fost mediatizat din trei motive importante. Primul – este un lung metraj semnat de Martin Scorsese, reputat in industria filmului pentru realizarea unor filme celebre precum Shutter Island. Al doilea – beneficiaza de o distributie de cinci stele precum Al Pacino, Joe Pesci si Robert DeNiro, trei actori de renume. Al treilea – durata filmului ii intriga pe abonatii Netflix, 3 ore si 30 de minute.

Asemanatoare

Care sunt cele mai blestemate filme din istoria…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai frumoase filme de dragoste bazate pe o poveste reala?

Klaus

Klaus este genul de film care ne face sa ne aducem aminte de copilarie si care, fara indoiala, ne ridica moralul. Facem cunostinta cu Jasper care este aratat drept cel mai rau elev din cadrul scolii de postasi. Primeste o misiune extrem de importanta la Smeerensburg, un sat situat pe o insula inzapezita, in nordul Cercului arctic. Insa, odata ajuns aici, realizeaza ca doua familii rivale se detesta de cativa ani buni, un lucru care ii pune in pericol misiunea.

Bird Box

Daca iti plac filmele thriller la limita filmelor horror, atunci vei adora Bird Box. Filmul s-a bucurat rapid de succes datorita synospisului sau original si nu numai. Populatia mondiala este decimata in mod misterios. Oamenilor le este interzis sa deschida ochii, altfel risca sa moara. Malorie, interpretata de Sandra Bullock decide sa fuga impreuna cu cei doi copii. Insa, este cam greu sa fugi atunci cand esti legat la ochi…

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care este primul film din istoria cinematografiei?

Sursa: https://www.ouest-france.fr/medias/television/series/les-10-meilleurs-films-netflix-voir-absolument-6869654

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More