Care sunt cele mai bune filme de Craciun de vazut si de revazut

Craciunul este cea mai buna ocazie de a ne infofoli in cele mai pufoase haine si de a sta tolaniti pe canapea sub patura la cele mai frumoase filme. Si oare cine nu adora clasicele filme de Craciun, pe care vrea sa le revada mereu, in fiecare an?

Cu mirosul bradului de Craciun, emotia copiilor cand se apropie Mos Craciun, cadourile care se ingramadesc sub brad, reuniunile de familie, sarmalele, carnatii si cozonacii… filmele de Craciun sunt un must-see!

Iata cele mai bune filme de Craciun pe care sa le vizionezi (daca nu le-ai vizionat deja!).

Filmele clasice de Craciun

Miracle on 34th Street

Este vorba despre un film de Craciun care are doua versiuni, una din 1974 si alta mai recenta, din anul 1994. In mod evident, versiunea mai veche a devenit un clasic de necontestat. Facem cunostinta cu un strain prietenos care este angajat sa joace rolul lui Mos Craciun intr-un magazin, dar care pretinde ca este adevaratul Mos Craciun! Angajatorului sau, o tanara blazata si fiica ei mica, le vine greu sa creada… Dar este posibil?

Asemanatoare

Care sunt cele mai lungi filme din istoria cinematografiei?

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai blestemate filme din istoria cinematografiei?

It s a Wonderful Life

Este un film de Craciun in alb si negru, din anul 1946. Este o minunata poveste de Craciun care se bazeaza pe importanta prieteniei.

The Muppet Christmas Carol

Intr-un cu totul alt gen, aceasta adaptare, mai degraba hazlie a romanului lui Dickens, te va pune in ambianta Craciunului. Un film la care trebuie neaparat sa te uiti atunci cand este furtuna de zapada afara si cand te delectezi cu biscuiti si ciocolata calda.

A Charlie Brown Christmas

Difuzat pentru prima data in anul 1965, este un film de animatie care a devenit un must see si care ne duce inapoi in copilarie, de savurat cu o ciocolata calda.

Home Alone

Un clasic de savurat in familie, cu adorabilul Macaulay Culkin, care ne prezinta aventurile sale, atunci cand este uitat din greseala de familie acasa. Kevin va petrece cateva zile singur acasa si va trebui sa se infrunte cu niste hoti care au decis sa ii calce casa.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care a fost cea mai scumpa scena din istoria cinematografiei?
You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More