Care sunt cele mai bune echipe de fotbal din lume

De-a lungul anilor, numeroase au fost echipele care au putut fi considerate “echipe mari” insa despre care am putea spune ca fac parte din cele mai bune echipe de fotbal din istoria fotbalului? Pentru a raspunde la aceasta intrebare grea, Club Elo a pus la cale un algoritm care claseaza toate aceste echipe mari in functie de victorii, diferenta de gol, numarul de victorii zdrobitoare. Haideti sa vedem care sunt cele mai bune echipe de fotbal din lume.

Chelsea (2008)

Majoritatea eforturilor au fost depuse de Jose Mourinho si Avram Grant care si-au combinat eforturile pentru ca echipa Chelsea sa ajunga in Liga 1, League Cup, Community Shield si Champions League.

Manchester City (2019)

Manchester City a doborat toate recordurile in 2018-2019. Nu este de mirare sa vedem aceasta echipa intr-un top al celor mai bune echipe de fotbal din lume datorita faptului ca a realizat cvadruplul titlurilor domestice in 2018-2019 si a castigat numai putin 32 de meciuri de campionat, acumuland 98 de puncte.

Asemanatoare

Cat dureaza un meci de baschet?

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce este bine sa purtati ochelari pentru sport?

AC Milan (1993)

AC Milan a fost campioana Europei in anul 1994. Coloana sa vertebrala, compusa din Jean-Pierre Papin, Marco van Basten si Ruud Gullit o duce spre titlul din Serie A fara niciun fel de dificultate. Unii spun ca nu a fost niciodata mai buna decat in cadrul victoriei de 4-0 cu Barca, in finala Cupei Europene din 1994.

Bayern Munchen (2020)

Actuala echipa Bayern Munchen are aceasta terifianta capacitate de a-si distruge adversarul fara sa transpire. In cadrul Champions League, intre anii 2019-2020, echipa condusa de catre Hansi Flick a inscris 6, 7 si 8 goluri in trei intalniri diferite si a incheiat sezonul Bundesliga cu un total excelent, de numai putin de 100 de goluri.

Robert Lewandovski era favoritul pentru a primi Balonul de Aur insa ceremonia a fost anulata din cauza pandemiei. Insa, ce este sigur este ca Thiago, Thomas Muller, Joshua Kimmich si Serge Gnabry nu au fost departe de atacantul polonez.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Care sunt cele mai populare sporturi din lume

Sursa: https://www.football.fr/les-tops/top-10-des-meilleures-equipes-en-club-de-lhistoire-du-football-428356.html

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More