Care sunt cele mai bogate animale din lume?

Desi nu se obisnuieste ca bogatia oamenilor sa fie comparata cu cea a animalelor, realitatea este ca unele animale sunt intr-adevar cele mai bogate din lume.

Deci, care sunt cele mai bogate animale din lume? In acest articol am intocmit un top al celor mai bogate animale din lume si vom explica si cum si-au dobandit bogatia.

Gobi, cel mai bogat caine

Gobi este un labrador retriever negru care a fost adoptat de un britanic cu rucsacul in spate in timp ce se afla in drumetie in Mongolia. Acest pasionat de drumetii a fost atat de impresionat de caine incat l-a luat acasa si l-a botezat Gobi. Cainele si stapanul sau au devenit faimosi cand au terminat o cursa de peste 250 km in Mongolia si au castigat o medalie de aur. Gobi este evaluat acum la aproximativ 5 milioane de dolari, ceea ce il face cel mai bogat caine din lume.

Asemanatoare

Care este animalul cu cei mai multi dinti?

Ghice ce mai avem pentru tine?  De ce animalele noastre de companie imbatranesc mai repede ca noi

Grumpy Cat, cel mai faimos animal de pe internet

Grumpy Cat este o pisica care a devenit o vedeta pe internet pentru expresiile sale faciale dezaprobatoare. Pisica a fost adoptata de fratii Bundesen in 2012 si au inceput sa o impartaseasca pe retelele de socializare. Grumpy Cat a devenit din ce in ce mai cunoscuta si la scurt timp a devenit unul dintre cele mai populare animale de pe internet. Pisica morocanoasa este evaluata la aproximativ 100 de milioane de dolari, ceea ce il face unul dintre cele mai bogate animale din lume.

Touche, cel mai bogat cal

Touche este un cal de curse care a fost cumparat cu doar 20.000 de dolari in 1988. Touche a castigat premii in valoare de peste 600.000 de dolari si a castigat Prix d’Amérique in 1989. In prezent, se estimeaza ca Touche valoreaza aproximativ 2 miliarde de dolari, ceea ce il face cel mai bogat cal din lume.

Ghice ce mai avem pentru tine?  Cate inimi are caracatita?

Sursa: https://www.le-saviez-vous.fr/les-animaux-les-plus-riches-du-monde-une-question-de-fortune/

You might also like

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More